001 - Vogelvrij TOP
Volgend weekend VOGELVRIJ 2022!

Volgend weekend VOGELVRIJ 2022!


Geplaatst op: 24 juni 2022

Na vijf uitverkochte edities op rij en drie jaar wachten, gaan we dit jaar helemaal plankgas! Het begin van je zomervakantie met twee dagen absolute feestchaos. De beste artiesten, live-acts en dj's maken er volgende week een weekend van om nooit te vergeten! Check snel hoe laat jouw favoriete artiest optreed en zorg ervoor dat je op tijd binnen bent. Dan kan je zolang mogelijk vogelvrij genieten van het vetste feest van de regio!

We beginnen op vrijdagmiddag met Vogelvrij Live, dé feestavond van het jaar. De beste en feestelijkste live-acts van Nederland op het podium waarbij je alles kan meezingen, van je favoriete nummers tot de beste meezingers uit de kroeg. DJ Menzoo en Mr. Nicekai draaien vanaf 17.00 uur de grootste vrijdagmiddagborrel van de afgelopen 3 jaar aan elkaar. Vanaf 20.00 uur is het tijd voor de Vogelvrije supersterren en gaan we keihard feesten. Samantha Steenwijk vliegt als eerste headliner het Vogelvrijste podium van Nederland op. Na Samantha hebben we 30 minuten om energie (bier) bij te tanken, want daarna gaan we van links naar rechts over het festivalterrein met de SNOLLEBOLLEKES. Al 5 jaar probeert Vogelvrij dé feestact van Nederland in te boeken en dit jaar is het eindelijk gelukt! Dat wordt springuhh!

De feestavond gaat verder met optredens van Vogelvrij legende Bonte Carlo, jeugdheld Jody Bernal, De Toreador Wilbert Pigmans en een spetterend slotoptreden van Team TNT. Op Vogelvrij live zingen we de longen uit ons lijf, laten we alle gene varen en gaan we los we met onze verloren partycrew alsof er niemand meekijkt!:)

In de nacht van vrijdag op zaterdag worden alle lege bierglazen en confetti slierten weer netjes van het festivalterrein gehaald, om op zaterdag 2 juli 11 uur lang los te kunnen gaan op Vogelvrij Festival.

Na vijf uitverkochte edities op rij hebben we dit jaar alles uit elkaar getrokken voor de beste Vogelvrij Festival ooit! Een karrevracht aan top-artiesten vliegt 2 juli met 130 km/u over de vluchtstrook het festivalterrein binnen. Het festival begint om 14.00 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent, want al vanaf half 5 belooft het druk te worden op de dansvloer bij de hitjes van Hitmasjien. Deze dj-act van Tijdmasjien is in deze omgeving zeer populair geworden met hun gelijknamige feestconcept. De eerste mega live-act Sigourney K. betreedt om 19.00 uur de Vogelvrije mainstage! Sigourney is dé superster van het moment met haar hits Vluchtstrook, Vreemde voor mij en 100’ Smsjes. Geen zangeres in Nederland wordt op dit moment zoveel gestreamt op Spotify en haar optredens zijn hélemaal LIT! Na Sigourney betreedt de ene na de andere headliner de Vogelvrije mainstage. Onder andere Dopebwoy, Childsplay en Jonna Fraser maken hun opwachting. Ook superster Jonna Fraser staat al jaren op het verlanglijstje van Vogelvrij. Zorg dat je op tijd vooraan staat als je zijn manoeuvres van dichtbij wilt meemaken!

Het festival wordt afgesloten met een absolute knaller! Hardstyle koning Dr. Phunk betreedt het podium en zal de laatst overgebleven grasspiertjes omverblazen met zijn keiharde beats. Dr. Phunk is onder andere bekend van de hardstyle hits Kind van de Duivel en Engeltje, en zorgt voor een knallend eindschot van de beste Vogelvrij ooit!

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. Nieuw is dit jaar de GIG area. Je kunt hier chillen in de zon en genieten van de muziek in een heerlijke lounge. En natuurlijk genieten van hét drankje van dit moment, de GIG hard seltzer.

De tickets voor VOGELVRIJ 2022 smelten als ijsjes in de zon de shop uit. De weekenders zijn al uitverkocht, voor beide dagen zijn nog wel losse tickets verkrijgbaar. Zorg dat je op tijd je ticket bemachtigd, en ga Vogelvrij dé feestzomer van je leven in! Tickets zijn verkrijgbaar via www.vogelvrij-festival.nl.Laatst bewerkt op: 24 juni 2022 06:51

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volgend weekend VOGELVRIJ 2022!

Na vijf uitverkochte edities op rij en drie jaar wachten, gaan we dit jaar helemaal plankgas! Het begin van je zomervakantie met twee dagen absolute feestchaos. De beste artiesten, live-acts en dj's maken er volgende week een weekend van om nooit te vergeten! Check snel hoe laat jouw favoriete artiest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: