01 - Autocross Abcoude
Jaarmarkt Vinkeveen op woensdag 13 juli

Jaarmarkt Vinkeveen op woensdag 13 juli


Geplaatst op: 24 juni 2022

Eindelijk is het zo ver, na 2 jaar van het niet doorgaan i.v.m. Corona, kan voor de 43e keer de Vinkeveense Jaarmarkt weer worden georganiseerd. Deze markt is op woensdag 13 juli, vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2022 is deze markt weer in de Heul, de Herenweg tot aan de Kerklaan en de Heulweg tot aan de brug van Kerkelanden. Omdat de organisatie zo veel mogelijk aan branchebescherming probeert te doen, zult u nooit meer dan twee dezelfde soort kramen bij elkaar aantreffen en is de jaarmarkt daardoor zeer ruim gemêleerd

VUILCONTAINERS

De groene GFT en/of de grijze restafval container kunnen op woensdag 13 juli worden neergezet op Demmerik (over de brug), op de hoek bij de brug van Kerkelanden en op de hoek Kerklaan/Herenweg.

VERKEER EN PARKEREN

Daarnaast wijst de organisatie erop dat tijdens de Jaarmarkt, de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) zal zijn afgesloten voor IEDER gemotoriseerd verkeer en parkeren op 13 juli in dit gebied vanaf 05.00 uur verboden is (Tevens is er op deze woensdag een wegsleepregeling van kracht en er wordt handelend opgetreden). Alléén bestemmingsverkeer zal op zeer bescheiden schaal, via de 'ingang' Heulweg, mogelijk zijn. Careyn Maria-Oord is via de ingang op de Kerklaan bereikbaar.

Al jaren blijkt dat de jaarmarkt één van de grote publiekstrekkers, in deze tijd van het jaar, in Vinkeveen is. De jaarmarkt op woensdag 13 juli duurt tot 21.00 uur.

Voor meer informatie, mailt u met jack@vinkeveen.nu of belt u 06 51687118.


Laatst bewerkt op: 24 juni 2022 18:08

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jaarmarkt Vinkeveen op woensdag 13 juli

Eindelijk is het zo ver, na 2 jaar van het niet doorgaan i.v.m. Corona, kan voor de 43e keer de Vinkeveense Jaarmarkt weer worden georganiseerd. Deze markt is op woensdag 13 juli, vanaf 10 uur die ochtend, staan de ruim 120 standhouders opgesteld. Ook in 2022 is deze markt weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: