001 - Week van de ontmoeting
Varen op de Vinkeveense Plassen met St. Tjitze Hesseliu

Varen op de Vinkeveense Plassen met St. Tjitze Hesseliu


Geplaatst op: 28 juni 2022

Op 3 augustus a.s. is het weer zover, tijd voor een rondje varen over de Vinkeveense Plassen, uiteraard met de Vinkeplas waar kapitein Klinkhamer en zijn crew er weer een een gezellige middag van gaan maken. Deze keer starten we weer vanaf de Baambrugse Zuwe 204 in Vinkeveen. (Bij de brug van Klinkhamer). De boot heeft al eerder een rondje gemaakt dus we kunnen pas na 14.30 uur de boot op! Peter en Peter zorgen weer voor de muzikale noot en we duimen voor mooi weer zodat we heerlijk boven op het dek kunnen uitwaaien.

Uiteraard kun je ook weer opgehaald worden, maar kijk eerst even of je een buurman, buurvrouw bereid vindt om je te brengen naar boot. Er is een groot te kort aan buschauffeurs waardoor het wat ingewikkelders is geworden om iedereen op te halen. Maar als het echt niet lukt dan gaan wij er gewoon voor zorgen al is de reistijd wellicht wel wat langer dan je gewend bent.

Parkeren met de auto kan op het terrein van Klinkhamer, waar de boot ook ligt en anders bij Eiland 4 waar voldoende parkeerplekken zijn. Let op: We kunnen niet eerder dan 14.30 uur de boot op omdat er al een vaartocht eerder die dag is, eerder komen heeft dus niet zoveel zin.

Onze activiteiten zijn gratis maar aanmelden is verplicht. Vol = vol. Aanmelden kan via info@tjitzehesselius.nl of bij een van de Servicepunten bij jou in de buurt, die ook bereikbaar zijn via telefoonnummer 0297 - 587600. Als je wilt worden opgehaald vergeet dit dan niet door te geven met adres en telefoonnummer.

De Stichting Tjitze Hesselius organiseert sinds 2015 activiteiten voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.tjitzehesslius.nl of ons volgen via Facebook.


Laatst bewerkt op: 28 juni 2022 06:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Varen op de Vinkeveense Plassen met St. Tjitze Hesseliu

Op 3 augustus a.s. is het weer zover, tijd voor een rondje varen over de Vinkeveense Plassen, uiteraard met de Vinkeplas waar kapitein Klinkhamer en zijn crew er weer een een gezellige middag van gaan maken. Deze keer starten we weer vanaf de Baambrugse Zuwe 204 in Vinkeveen. (Bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: