001 - Escape TopBanner
Vogelvrij is terug met een zonnig weekend vol feest

Vogelvrij is terug met een zonnig weekend vol feest


Geplaatst op: 1 juli 2022

Dit weekend is het zo ver: Vogelvrij 2022! Twee dagen ouderwets los gaan op het grootste festival van de regio! Vrijdagavond op Vogelvrij Live wordt het bier drinken, feesten en zingen tot je schor bent op dé feestavond van het jaar. Onder andere de Snollebollekes, Samantha Steenwijk, Jody Bernal en de Toreador maken hun opwachting! Zaterdag gaan we skyhigh op Vogelvrij Festival! De populairste live-acts en de bekendste dj’s van Nederland maken hun opwachting. Absolute sterspelers zijn Jonna Fraser, Dopebwoy, Sigourney K. en Tony Junior. Heb je nog geen ticket? Kom dan op tijd naar het festivalterrein, tickets zijn vanaf 17.00 uur aan de deur verkrijgbaar.

De weersvooruitzichten voor het Vogelvrij weekend zijn stralend. Het is de organisatie na lang onderhandelen gelukt de ZON voor twee dagen vast te leggen. Zoek je verkoeling in de schaduw, dan kan je terecht onder de twee mega overkappingen op het festivalterrein. Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen zodat deze niet vogelvrij zijn.

De vliegtijd is vrijdag van 17.00 tot 01.00 uur. Samantha Steenwijk betreedt om 20.00 uur het podium. Wil je hier niets van missen, kom dan op tijd. Het wordt namelijk druk en je wilt op tijd energie verzameld hebben voor het van links naar rechts vliegen om 21.00 uur. De bekendste feestact van Nederland, de Snollebollekes, zijn dan nondeju eindelijk Vogelvrij verklaard! Het feest gaat vervolgens in de hoogste versnelling verder met optredens van Bonte Carlo en Jody Bernal. Om 23.30 uur wordt het tijd voor een heel speciaal optreden voor alle signorita’s. De enige echte Toreador betreedt dan namelijk het podium voor een spetterend optreden. De avond wordt afgesloten met feest, nostalgie en de leukste vogelvrije hits met een optreden van Team Terug Naar Toen.

Zaterdag begint het Vogelvrij Festival al om 14.00 uur en gaan we door tot ver na zonsondergang om 01.00 uur. Al vanaf half 5 belooft het druk te worden als het populaire dj-concept van Tijdmasjien, Hitmasjien, de Vogelvrije mainstage betreedt. De eerste headliner is Sigourney K. die om 19.00 uur optreedt. Wil je vooraan het podium staan, zorg dan dat je voor etenstijd vogelvrij bent. Na Sigourney K. vliegen alleen nog maar supersterren het podium op. Achtereenvolgens maken Tony Junior, Dopebwoy en Childsplay hun opwachting. Om 22.00 uur wordt het hélemaal lit bij de manoeuvres van Jonna Fraser! Als de zon is ondergegaan ‘knallen’ we definitief de zomervakantie in met de beste eDM van Wedamnz en keiharde hits van hardstyle-koning dr. Phunk.

Buiten de gigantische mainstage zijn er ook andere activiteiten op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. De leverancier van hét drankje van dit moment, hard seltzer GIG, is aanwezig met een eigen area op Vogelvrij. Dat wordt heerlijk chillen en (een klein beetje) gezond drinken!

De online voorverkoop voor Vogelvrij Live en Vogelvrij Festival lopen tot een uur voor aanvang van het evenement. Daarna zijn tickets aan de deur verkrijgbaar, vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag vanaf 14.00 uur. Mocht Vogelvrij Festival volledig zijn uitverkocht, dan wordt dit gemeld op onze website en social media.

Het Vogelvrij Festival is per auto, fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein aan de N196, de verkeersregelaars wijzen de weg.

Check onze website www.vogelvrij-festival.nl en volg ons via Instagram, Facebook en TikTok voor het laatste nieuws en alle festivalinfo. Raap je verloren partycrew bij elkaar, want deze Vogelvrij moet je meemaken!
Laatst bewerkt op: 3 juli 2022 08:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vogelvrij is terug met een zonnig weekend vol feest

Dit weekend is het zo ver: Vogelvrij 2022! Twee dagen ouderwets los gaan op het grootste festival van de regio! Vrijdagavond op Vogelvrij Live wordt het bier drinken, feesten en zingen tot je schor bent op dé feestavond van het jaar. Onder andere de Snollebollekes, Samantha Steenwijk, Jody Bernal en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: