001 - Escape TopBanner
Komt er weer een ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht?

Komt er weer een ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht?


Geplaatst op: 29 juni 2022

Herinner jij het je nog: de ijsbaan in Mijdrecht? In 2009 lukte het een groep enthousiaste vrijwilligers om meerdere jaren schaatsplezier op het Raadhuisplein te verzorgen. Hoe tof zou het zijn om deze winter, vanaf begin december tot en met het einde van de kerstvakantie, weer de ijzers onder te kunnen binden voor een rondje op echt ijs?

Ondernemers zijn samen met Mijdrecht Dorp en de gemeente achter de schermen al een paar maanden bezig met onderzoek naar de mogelijkheden. Er zijn mooie ideeën: een gedeeltelijk overdekte baan, fijne horeca, leuke competities en sfeervolle avonden met prachtige verlichting. Ook zijn er plannen om schoolkinderen de mogelijkheid geven spelenderwijs onder professionele begeleiding van de Wilnisse ijsclub Nooit Gedacht te leren schaatsen. En zo zijn er nog veel meer voornemens!

Sponsors

Het is nog niet zeker of de ijsbaan er echt komt. Dankzij de toezegging van diverse partners en ondernemers zijn de organisatoren goed op weg, maar er is nog veel geld nodig. Daarom wordt nu een zoektocht naar sponsoren gestart. Ben jij of ken je ondernemers of andere instanties die dit project willen helpen realiseren? Op de website www.ijsbaanmijdrecht.nl/sponsor  staan vier verschillende pakketten die mensen kunnen afnemen. Er wordt pas gefactureerd als duidelijk is dat het totale streefbedrag gehaald is. In ruil voor de bijdrage krijgen sponsoren afhankelijk van hun keuze toegangskaarten, consumptiemunten, publiciteit en inschrijving tot de curlingavond inclusief buffet.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@ijsbaanmijdrecht.nl


Laatst bewerkt op: 29 juni 2022 14:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Komt er weer een ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht?

Herinner jij het je nog: de ijsbaan in Mijdrecht? In 2009 lukte het een groep enthousiaste vrijwilligers om meerdere jaren schaatsplezier op het Raadhuisplein te verzorgen. Hoe tof zou het zijn om deze winter, vanaf begin december tot en met het einde van de kerstvakantie, weer de ijzers onder te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: