001 - Escape TopBanner
Vreemde geur uit container Mijdrecht, brandweer doet onderzoek

Vreemde geur uit container Mijdrecht, brandweer doet onderzoek


Geplaatst op: 30 juni 2022

De brandweer heeft donderdagmorgen een onderzoek ingesteld naar een vreemde geur die uit een container kwam.

Op de Productieweg in Mijdrecht stond een zeecontainer die al geruime tijd onder de aandacht staat van omwonenden en de gemeente. De gemeente heeft eerder al een brief opgehangen dat de container verwijderd moet worden door de nog onbekende eigenaar.

Donderdagmorgen kwam er een vreemde zoete geur uit de container en er werd gedacht aan mogelijk drugsafval. De brandweer nam poolshoogte en constateerde een container vol met huisraad en wat vaten. De adviseur gevaarlijke stoffen kwam ter plaatse om dit te beoordelen.

Er werden geen vreemde stoffen waargenomen en de omgeving werd weer vrijgegeven. De gemeente zal een afvalverwerker inschakelen om de vaten horizontaal uit de container te halen voordat deze verder afgevoerd zal worden. Er wordt onderzoek gedaan naar de eigenaar.


Laatst bewerkt op: 30 juni 2022 16:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vreemde geur uit container Mijdrecht, brandweer doet onderzoek

De brandweer heeft donderdagmorgen een onderzoek ingesteld naar een vreemde geur die uit een container kwam. Op de Productieweg in Mijdrecht stond een zeecontainer die al geruime tijd onder de aandacht staat van omwonenden en de gemeente. De gemeente heeft eerder al een brief opgehangen dat de container verwijderd moet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: