01 - Autocross Abcoude
Leo Bakker in laatste uitzending voor zomerstop van ‘Door de Mangel’

Leo Bakker in laatste uitzending voor zomerstop van ‘Door de Mangel’


Geplaatst op: 6 juli 2022

Op de eerste maandag in juli ontving ‘Door de Mangel’ Jan Walch als 351e gast. Jan is een geboren en getogen Aalsmeerder die naar de Zeevaartschool ging en daarna in het verzekeringswezen terecht kwam. Tegenwoordig is hij meubelmaker. Hij zingt en schrijft graag nummers, maar hij wilde ook graag een door zijn dochter gemaakte cover laten horen. Maandag 11 juli zal in de laatste uitzending voor de zomerstop tot 29 augustus, Leo Bakker achter de microfoon schuiven. De Kudelstaarter doet veel voor de kerkelijke ontwikkelingshulp en heeft zijn woning in een vroeg stadium energie neutraal gemaakt. Daarover kan Bakker ongetwijfeld veel interessants vertellen. Heb je een vraag voor Leo? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

‘EchtWel’ in teken van hockey en gezinsbegeleiding

Esther en Sem kijken weer uit naar een nieuwe 'EchtWel' en donderdag 7 juli om 19.00 uur is het zo ver. Ze hebben ook deze maand weer een toffe sidekick: Boris van Schijndel. Ze ontvangen Michael Alderden oprichter van Game Intelligence over speciale hockeytrainingen en kinder- en gezinsbegeleider Marjolein van den Adel.

Jaren 90 bij ‘Aalsmeer by Night’

Na in mei muziek uit de jaren 70 gedraaid te hebben en in juni uit de Eighties, is het nu tijd voor de jaren 90. De komende donderdagavonden zijn er weer extra lange uitzendingen van 'Aalsmeer by Night' met de start op donderdag 7 juli van 'acht tot middernacht'. Dan draait presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999. ‘De muziekgeschiedenis' (rond 22.35 uur), 'De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Nineties.


Laatst bewerkt op: 6 juli 2022 08:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leo Bakker in laatste uitzending voor zomerstop van ‘Door de Mangel’

Op de eerste maandag in juli ontving ‘Door de Mangel’ Jan Walch als 351e gast. Jan is een geboren en getogen Aalsmeerder die naar de Zeevaartschool ging en daarna in het verzekeringswezen terecht kwam. Tegenwoordig is hij meubelmaker. Hij zingt en schrijft graag nummers, maar hij wilde ook graag een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: