001 - Escape TopBanner
DownTown Radio blikt terug op evenementen met Richard

DownTown Radio blikt terug op evenementen met Richard


Geplaatst op: 21 juli 2022

Dennis Wijnhout en Ilse Zethof gaan zaterdag 23 juli tussen 14.00 en 15.00 uur terugblikken naar DownTown Ophelia en de bootjesdag van Stichting Dag van je Leven die in juni werden georganiseerd. Te gast in de radiostudio is Kudelstaarter Richard Zethof. Hij was zowel in de Ophelialaan als op de Westeinderplassen aanwezig en kan daar vast heel veel over vertellen. Ook kijken ze alvast vooruit naar DownTown op de Hoek dat op 18 september bij Café Op de Hoek wordt georganiseerd. Ze gaan bellen met eigenaar Beatle Raadschelders. Richard mag voor deze uitzending ook de muziek uitkiezen. Ben jij ook benieuwd welke nummers hij mooi vindt? Luister dan zaterdag naar 'DownTown Ophelia'.

Marion Weij op herhaling in Aalsmeerse talkshow

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 25 juli om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 27 december 2021. Marion Weij was toen te gast in de studio. Zij ontzorgt mensen in hun laatste levensfase en helpt hen o.a. bij het schrijven van teksten en het samenstellen van een memorybox. Ook heeft zij een fantastisch idee voor Allerzielen 2022.

Daarnaast is de gevoelige en oplossingsgerichte Aalsmeerse een bedrijf gestart onder de naam WeijSamen. Daarmee wil zij mensen in hun laatste levensfase begeleiden o.a. door het maken van een memorybox. Dit en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur.


Laatst bewerkt op: 21 juli 2022 07:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DownTown Radio blikt terug op evenementen met Richard

Dennis Wijnhout en Ilse Zethof gaan zaterdag 23 juli tussen 14.00 en 15.00 uur terugblikken naar DownTown Ophelia en de bootjesdag van Stichting Dag van je Leven die in juni werden georganiseerd. Te gast in de radiostudio is Kudelstaarter Richard Zethof. Hij was zowel in de Ophelialaan als op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: