001 - Escape TopBanner
Dronken automobilist aangehouden nadat hij meerdere voertuigen ramt

Dronken automobilist aangehouden nadat hij meerdere voertuigen ramt


Geplaatst op: 21 juli 2022

De politie heeft woensdagavond een beschonken bestuurder aangehouden in Vinkeveen. De automobilist had meerdere voertuigen geramd. 

Agenten kregen rond 20:30 uur de melding dat een automobilist meerdere aanrijdingen op de Achterbos in Vinkeveen had gehad. Ter plaatse troffen zij de bestuurder aan. Zijn auto was bij één van de aanrijdingen tot stilstand gekomen op een ander voertuig. Omstanders hadden de sleutel uit het voertuig gehaald omdat de automobilist mogelijk onder invloed was. Na een blaastest van de politie bleken de vermoedens te kloppen en werd de bestuurder aangehouden. 

Op het politiebureau werd duidelijk waarom de verdachte meerdere voertuigen had geraakt. De man had ruim zes keer het toegestane percentage alcohol op. Het rijbewijs is ingevorderd en de officier zal binnenkort een beslissing nemen hoe lang hij het rijbewijs kwijt is.


Laatst bewerkt op: 21 juli 2022 17:42

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dronken automobilist aangehouden nadat hij meerdere voertuigen ramt

De politie heeft woensdagavond een beschonken bestuurder aangehouden in Vinkeveen. De automobilist had meerdere voertuigen geramd.  Agenten kregen rond 20:30 uur de melding dat een automobilist meerdere aanrijdingen op de Achterbos in Vinkeveen had gehad. Ter plaatse troffen zij de bestuurder aan. Zijn auto was bij één van de aanrijdingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: