01 - Autocross Abcoude
Taalhuis Uithoorn zoekt vrijwilligers

Taalhuis Uithoorn zoekt vrijwilligers


Geplaatst op: 25 juli 2022

Heeft u interesse en affiniteit met taal en/of rekenen? Vindt u het leuk om mensen te ondersteunen, 1 op 1 of in een groep? Onderwijskundige achtergrond is niet nodig, maar we vragen wel om minimaal een afgeronde HAVO opleiding. Neem contact op met het projectcoördinatoren Claudia of Nici via taalhuis@stdb.nl of via 0297-230280 dan gaan we met u in gesprek! Voor meer informatie neemt u een kijkje op www.taalhuisuithoorn.nl

Het lijkt een beetje komkommertijd in de zomer, maar er komen nog steeds wekelijks mensen binnen die de Nederlandse taal of het rekenen willen verbeteren. Daarom zijn we op zoek naar u. Als vrijwilliger ondersteunt u gemiddeld 1,5 uur per week iemand met taal of rekenen. Wij reiken de juiste methode aan en geven instructie op de taak, passend bij het niveau en de persoonlijke behoefte van de taalvrager. Het traject dat men volgt duurt een half jaar. U gaat, samen met uw taalmaatje, aan de slag in de nieuwe bibliotheek, waar veel goede werkplekken zijn.


Laatst bewerkt op: 25 juli 2022 17:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taalhuis Uithoorn zoekt vrijwilligers

Heeft u interesse en affiniteit met taal en/of rekenen? Vindt u het leuk om mensen te ondersteunen, 1 op 1 of in een groep? Onderwijskundige achtergrond is niet nodig, maar we vragen wel om minimaal een afgeronde HAVO opleiding. Neem contact op met het projectcoördinatoren Claudia of Nici via taalhuis@stdb.nl … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: