001 - Week van de ontmoeting
Dorpswandeling én veiling bij Historische Tuin

Dorpswandeling én veiling bij Historische Tuin


Geplaatst op: 25 juli 2022

Museum Historische Tuin organiseert dit seizoen weer iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum én een publieke veiling in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer.

Dorpswandeling om 13.00 uur

Leer het dorp kennen door de ogen van een lokale gids. Zaterdag 30 juli kunt u op pad met architect Joop Kok. Hij heeft een grote kennis van de lokale historie en bouwkunde en vertelt hier graag over. Onderweg bekijkt (en bezoekt) u een aantal interessante gebouwen en plekken in de dorpskern. Leuk voor bezoekers maar zeker ook voor dorpsgenoten. Na de wandeling loopt u gegarandeerd met een andere blik door ons prachtige dorp!

De dorpswandeling start om 13.00 uur bij de kassa van de Historische Tuin en duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname kost € 5,00 en een plaats reserveren kan via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl  of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

Publieke veiling om 15.00 uur

In het veilinggebouw van het museum kunt u ‘bij afslag’ bloemen en planten maar ook verse groenten en fruit van de Tuin kopen. De publieke veiling op zaterdag 30 juli start om 15.00 uur. Iedereen met een entreekaartje voor het museum mag meedoen. De veilingmeester legt graag uit hoe het werkt. Voor museumkaarthouders, donateurs en kinderen tot 12 jaar is de toegang tot het museum (en de veiling) gratis. De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het onderhoud van het museum.

Andere data

De volgende wandelingen en veilingen staan gepland op 27 augustus en 24 september. Ook hiervoor kan al gereserveerd worden. Wandelingen, veilsessies en rondleidingen op de Tuin zijn op aanvraag ook voor groepen te boeken. Kijk voor alle informatie op www.historischetuinaalsmeer.nl.Laatst bewerkt op: 25 juli 2022 17:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dorpswandeling én veiling bij Historische Tuin

Museum Historische Tuin organiseert dit seizoen weer iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum én een publieke veiling in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer. Dorpswandeling om 13.00 uur Leer het dorp kennen door de ogen van een lokale gids. Zaterdag 30 juli kunt u op pad … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: