001 - Week van de ontmoeting
Fotograaf Kick ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer

Fotograaf Kick ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 27 juli 2022

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 1 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 24 januari jl. Toen was fotograaf Kick Spaargaren de 334e gast in de talkshow. De sportieve avonturier spreekt ronduit over zijn werk als medewerker op een kwekerij, maar vooral ook over fotografie. Hij fotografeert voor de Nieuwe Meerbode en onder andere ook bij de Aalsmeerse handbal. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te schaatsen.

‘Echt Esther’ over angsten en een happy life

Bij 'Echt Esther' donderdagavond 28 juli om 19.00 uur weer interessante onderwerpen. Hoe leg je mensen uit wat onrealistische angsten zijn, wat ze met je doen? Met haar psychologische debuutroman legt Elly Vos uit hoe dit werkt. Het is niet zomaar iets wat tussen je oren zit. “I am a creator of my own happy life!” Daarover gaat Wilma Dekker, donderdag 28 juli alles vertellen. Zij startte na een heel moeilijke periode in haar leven Atelier Wilma Creatief. Wat kun je daar doen en wat brengt dat? En omdat Truus op vakantie is draagt Bob van den Heuvel een column voor uit eigen werk.

Aardbeienslof winnen bij 'Sem op Zaterdag'

De laatste zaterdag van juli, de maand van Rob de Nijs bij ‘Sem op Zaterdag’. Ook zaterdag 30 juli gaat programmamaker Sem van Hest tussen tien en twaalf uur weer uitgebreid zijn prachtige stem laten horen in zijn uitzending. Ook is er kans een lekkere aardbeienslof te winnen. Tijdens de uitzending zal Sem de vraag waarmee u kunt winnen aan u voorleggen.

‘Intermezzo’ met componist Anton Reicha

Het klassieke radioprogramma 'Intermezzo' staat maandagavond 1 augustus om 21.00 uur stil bij de componist Anton Reicha. Deze filosoof en wiskundige is pas op latere leeftijd doorgebroken als componist met als eerste leraar Beethoven. Een ondergewaardeerde componist waar programmamaker Sem van Hest u tijdens de twee uur-durende uitzending kennis mee laat maken.


Laatst bewerkt op: 27 juli 2022 09:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotograaf Kick ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 1 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 24 januari jl. Toen was fotograaf Kick Spaargaren de 334e gast in de talkshow. De sportieve avonturier spreekt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: