01 - Autocross Abcoude
Man in huurboot aangehouden op Vinkeveense Plassen

Man in huurboot aangehouden op Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 30 juli 2022

De politie heeft zaterdagmiddag één persoon aangehouden op de Vinkeveense Plassen. De politiehelikopter heeft daarbij een oogje in het zeil gehouden.

Rond 15:00 uur werd 112 gebeld vanwege een verbale bedreiging op de Vinkeveense Plassen. De politieboot was en snel ter plekke en ook agenten in een helikopter cirkelde boven het plassengebied. De verdachte voer in een huurboot en heeft diverse verbale bedreigingen gedaan. De man is hierop aangehouden. De boot is onder toeziend oog van agenten terug naar verhuurhaven aan de Groenlandsekade gebracht.

De verdachte is met een politieauto afgevoerd naar het bureau. Agenten doen verder onderzoek.Laatst bewerkt op: 30 juli 2022 16:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man in huurboot aangehouden op Vinkeveense Plassen

De politie heeft zaterdagmiddag één persoon aangehouden op de Vinkeveense Plassen. De politiehelikopter heeft daarbij een oogje in het zeil gehouden. Rond 15:00 uur werd 112 gebeld vanwege een verbale bedreiging op de Vinkeveense Plassen. De politieboot was en snel ter plekke en ook agenten in een helikopter cirkelde boven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: