001 - DenOuden
Woonwijk Vinkeveen afgesloten om mogelijk explosief

Woonwijk Vinkeveen afgesloten om mogelijk explosief


Geplaatst op: 2 augustus 2022

Een woonwijk in Vinkeveen is in de nacht van maandag op dinsdag afgesloten vanwege uitgebreid politieonderzoek. Onder meer de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse en zet een op afstand bestuurbare robot in.

Een woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat er rond 3.00 vanmorgen een melding binnenkwam dat er een verdacht pakketje was neergelegd. Er zijn vijf woningen ontruimd en uit voorzorg zijn politie, brandweer en ambulance aanwezig.

Rond 07:30 uur werd de straat weer vrijgegeven en vertrokken de hulpdiensten. Niet veel later liet de politie weten dat uit onderzoek blijft, dat het niet om een explosief gaat, maar een tracker die onder een auto was vastgeplakt
Laatst bewerkt op: 2 augustus 2022 08:01

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woonwijk Vinkeveen afgesloten om mogelijk explosief

Een woonwijk in Vinkeveen is in de nacht van maandag op dinsdag afgesloten vanwege uitgebreid politieonderzoek. Onder meer de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse en zet een op afstand bestuurbare robot in. Een woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat er rond 3.00 vanmorgen een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: