001 -Family

Eerste exemplaar 'Wijknieuws Stommeer' verschenen


Geplaatst op: 19 juli 2011

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Wijkraad Stommeer met eigen wijknieuws naar buiten kwam. Afgelopen woensdag overhandigden twee bestuursleden van de wijkraad het eerste exemplaar van Wijknieuws Stommeer aan wethouder Gertjan van der Hoeven. Dit handige informatieboekje staat boordevol informatie voor de bewoners van de wijk. Naast het voorstellen van de wijkraad, presenteren Vita Welzijn en Advies, woningbouwvereniging Eigen Haard en kringloopwinkel Dorcas zich. Boeiend is het onderwerp ‘Stommeer in beweging', dat gaat over de verschillende bouwplannen in de wijk. Interessant vanwege zijn persoonlijke kijk op de wijk is het interview met Ben de bandenman, inwoner van de Stommeer.

Trots op Wijknieuws
Wethouder Van der Hoeven is blij met het initiatief: ‘De wijkraad heeft veel werk verzet en gezorgd voor een prachtig glossy Wijknieuws met veel informatie. Echt iets om trots op te zijn'. Greet Vaneman en Rob Lutgerhorst van de wijkraad Stommeer beamen dat, maar ze merken daarbij op dat het door de hulp en expertise van Stommeerbewoonster Ilka van Houwelingen is gelukt, deze nieuwsbrief uit te brengen. De komende tijd zullen leden van de wijkraad en vrijwilligers het Wijknieuws verspreiden, zo zeggen beide bestuursleden. Met deze nieuwsbrief streven wij ernaar om de samenhang in de wijk te bevorderen aldus de waarnemend voorzitter van de wijkraad, Rob Lutgerhorst. Tevens is het van belang dat de vacatures in het bestuur van de wijkraad opgevuld worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste exemplaar 'Wijknieuws Stommeer' verschenen

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Wijkraad Stommeer met eigen wijknieuws naar buiten kwam. Afgelopen woensdag overhandigden twee bestuursleden van de wijkraad het eerste exemplaar van Wijknieuws Stommeer aan wethouder Gertjan van der Hoeven. Dit handige informatieboekje staat boordevol informatie voor de bewoners van de wijk. Naast het voorstellen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: