001 - DenOuden
Marc Eveleens ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer

Marc Eveleens ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 3 augustus 2022

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 8 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 31 januari jl. Toen was Marc Eveleens de 335e gast in de talkshow. Hij was kok van beroep, maar door corona is hij noodgedwongen de bouw ingegaan. De Aalsmeerder kon zijn vak vrijwel niet meer uitvoeren, maar ging niet bij de pakken neerzitten en startte een klusbedrijf. “Ik ben altijd al een beetje handig geweest”, aldus de positieve, ondernemende en avontuurlijke Aalsmeerder die onder andere zonnepanelen installeert. Naast zijn werk is hij een fervent duiker en crossfit beoefenaar. Dit en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur.

‘EchtWel’ over muziek maken en zingen

Donderdag 4 augustus om 19:00 uur mag je radio weer aan voor het leukste jeugdprogramma van de radio. Sem en Esther krijgen hulp van SideKick Fleur en met elkaar gaan ze praten over muziek, muziek maken en zingen met Tony Daudey. Fleur (14) zit op het Alkwin Kollege en speelt hockey, zit op atletiek en houdt van varen en shoppen. Met radio maken heeft ze ook een beetje ervaring. Onze hoofdgast Tony is geboren in een muzikaal gezin en maakt al zijn hele leven muziek. Hij begon al op zijn 18e in een band. Tony gaat er een feestje van maken want hij houdt van muziek maken met publiek.


Laatst bewerkt op: 3 augustus 2022 15:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marc Eveleens ‘op herhaling’ bij Radio Aalsmeer

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 8 augustus om 19.00 uur kunt u luisteren naar een herhaling van 31 januari jl. Toen was Marc Eveleens de 335e gast in de talkshow. Hij was kok van beroep, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: