001 - DenOuden
Asfaltwerkzaamheden Vuurlijn

Asfaltwerkzaamheden Vuurlijn


Geplaatst op: 3 augustus 2022

De Vuurlijn vanaf de Ringdijk tot en met de kruising met de Noorddammerweg is op verschillende plekken slecht en heeft scheuren. Dit gedeelte wordt dit jaar opgeknapt. De werkzaamheden beginnen in de week van 15 augustus. Op 24 augustus om 07.00 uur is al het werk klaar.

Afsluiting

Tijdens de werkzaamheden is de Vuurlijn tussen de Ringdijk en de Noorddammerweg, inclusief de kruising Ringdijk – Noorddammerweg, afgesloten voor al het verkeer. Voor deze situatie worden er omleidingen ingesteld.

Het kruispunt Ringdijk-Vuurlijn wordt zo vaak en zo lang mogelijk opengehouden. Afsluiting is noodzakelijk op 3 momenten, namelijk:

• 16 augustus, 10.00 - 11.00 uur: verwijderen bovenste asfaltlaag;
• 22 augustus, 07.00 - 11.00 uur: aanbrengen nieuwe bovenste asfaltlaag;
• 23 augustus, 07.00 uur tot 24 augustus 07.00 uur: aanbrengen/uitharden rode coating.

Op 16 en 22 augustus worden verkeersbegeleiders ingezet om het verkeer om te leiden. Voor de afsluiting van 23 op 24 augustus wordt voor al het verkeer een omleiding ingesteld. De brug over de Ringvaart is voor voetgangers en fietsers altijd bereikbaar via de Noorddammerweg en Stelling / Linie. Met de aanwonenden/ondernemers van de Vuurlijn ter hoogte van het project zijn afzonderlijke afspraken gemaakt voor hun bereikbaarheid.

Hoewel de werkzaamheden in de zomervakantie zijn gepland om overlast te beperken kunnen leveranciers en bezoekers aan het dorpscentrum van De Kwakel last ondervinden van de ingestelde omleiding. Alle informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de gemeente: uithoorn.nl/werkinuitvoering. 


Laatst bewerkt op: 3 augustus 2022 15:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Asfaltwerkzaamheden Vuurlijn

De Vuurlijn vanaf de Ringdijk tot en met de kruising met de Noorddammerweg is op verschillende plekken slecht en heeft scheuren. Dit gedeelte wordt dit jaar opgeknapt. De werkzaamheden beginnen in de week van 15 augustus. Op 24 augustus om 07.00 uur is al het werk klaar. Afsluiting Tijdens de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: