001 - DenOuden

Gespreksgroep voor kinderen en partners van een ouder/partner met dementie


Geplaatst op: 2 augustus 2022

Mantelzorg & Meer biedt, in samenwerking met de Ontmoetingsgroep Aelsmeer, een gespreksgroep voor kinderen of partners van een ouder/partner met dementie.

Woont u in Aalsmeer en zorgt u voor een ouder of partner met dementie? Kom dan naar deze gespreksgroep voor mantelzorgers. U vindt hier herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie.

De gespreksgroepen zijn een keer per kwartaal op dinsdagavond in Gebouw Irene aan de Kanaalstraat 12. Tijd: 19.30-21.00 uur. De eerstkomende gespreksgroep is op dinsdagavond 23 augustus.

Mantelzorgers geven aan dat delen helpt. Kom langs en ervaar het zelf! Deelname is kosteloos. Wel graag eerst aanmelden via, mantelzorgenmeer.nl, info@mantelzorgenmeer.nl of bel met 020 – 512 72 50.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gespreksgroep voor kinderen en partners van een ouder/partner met dementie

Mantelzorg & Meer biedt, in samenwerking met de Ontmoetingsgroep Aelsmeer, een gespreksgroep voor kinderen of partners van een ouder/partner met dementie. Woont u in Aalsmeer en zorgt u voor een ouder of partner met dementie? Kom dan naar deze gespreksgroep voor mantelzorgers. U vindt hier herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: