001 - Week van de ontmoeting
Kom samen naar het Fiets Festival in Uithoorn

Kom samen naar het Fiets Festival in Uithoorn


Geplaatst op: 5 augustus 2022

Wat is er nu leuker dan samen fietsen met je opa of oma of met je kleinkind(eren)? Niks natuurlijk! Daarom toveren we dit jaar de parkeerplaats in Legmeer West om tot een Doortrappen Fiets Festival. Op woensdagmiddag 24 augustus 2022 zijn er verschillende activiteiten te volgen, voor jong en oud.

Zowel kinderen als ouderen zijn kwetsbaar in het verkeer en om deze reden organiseert Doortrappen samen met gemeente Uithoorn en Uithoorn voor Elkaar het Fiets Festival.

Leuke dag voor jong en oud

Test je behendigheid op het fietsparcours, neem het samen met je opa/oma of kleinkind op tegen een ander team met de fietsquiz, ga langs bij de fietsdokter voor een check en klim in de vrachtwagen om zelf de dode hoek te spotten. Volg je alle activiteiten? Dan ontvang je een heus Doortrappen certificaat! Tijdens het Fiets Festival leren kinderen en ouderen samen op een leuke manier, veilig met verschillende verkeerssituaties omgaan. Ook leer je wat je kunt doen aan jouw eigen gedrag, of door aanpassingen aan de fiets, om veilig te (blijven) fietsen. Natuurlijk staat de middag ook in het teken van gezelligheid. Want fietsen moet vooral leuk zijn en blijven!

Kom je ook?

Op woensdag 24 augustus 2022 ben je van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats in Legmeer West (Bredeschool/Legmeervogels, Randhoornweg) in Uithoorn. Kom ergens tussen die tijden gezellig langs, maar meld jezelf vooraf wel gratis aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@videt-uithoorn.nl.

De dag is bedoeld voor opa’s, oma’s (65+) en kleinkinderen, maar een oudere buurman, oom, tante of andere bekende meenemen mag natuurlijk ook! Zowel jong als oud is welkom om een gezellige middag te beleven.

Deelname is gratis! Neem wel je eigen fiets mee.


Laatst bewerkt op: 5 augustus 2022 21:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom samen naar het Fiets Festival in Uithoorn

Wat is er nu leuker dan samen fietsen met je opa of oma of met je kleinkind(eren)? Niks natuurlijk! Daarom toveren we dit jaar de parkeerplaats in Legmeer West om tot een Doortrappen Fiets Festival. Op woensdagmiddag 24 augustus 2022 zijn er verschillende activiteiten te volgen, voor jong en oud. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: