001 - DenOuden
Mijdrechts TwirlPower-lid behaalt zilveren medaille op WK Twirlen

Mijdrechts TwirlPower-lid behaalt zilveren medaille op WK Twirlen


Geplaatst op: 9 augustus 2022

Van 27 t/m 31 juli was het Wereldkampioenschap Twirlen in Eindhoven. En vanuit Mijdrecht deed een lid van TwirlPower mee in het Nationale Team Paradekorps. Eigenlijk had dit wereldkampioenschap plaats moeten vinden in 2020 maar door Corona werden deze kampioenschappen 2 keer uitgesteld. Maar na 2 jaar stug blijven trainen, waarvan veel thuis natuurlijk, was het dan eindelijk zover!

Op donderdag 28 juli was het onderdeel paradekorps als laatste aan de beurt. Met een team van 24 meiden werd de vloer betreden. Kelly Verschoor van TwirlPower Mijdrecht was 1 van hen. Zij had ruim 2 jaar geleden auditie gedaan voor dit Nationale Team en was toegelaten. Het harde weken van de afgelopen 2 jaar kwam als een bom van energie de vloer op. En dat het succesvol was, bleek de zondag avond bij de Award Ceremonie. Het Nederlandse team werd 2e en moest alleen team USA nog voor zich dulden, met slechts 1 punt verschil!

Een prachtige verdiende zilveren medaille, 2e van de wereld, dat is zo mooi om mee te maken! TwirlPower en coach Petra stimuleren leden altijd als zij aan internationale toernooien willen meedoen. Het is zo’n belevenis en ervaring!

Wil je ook kijken of twirlen jouw sport is? Kom op de dinsdag eens langs om te kijken. Mail naar petrafaas@hotmail.nl voor meer informatie. Lid worden kan al vanaf 5 jaar en de eerste 4 lessen zijn gratis.


Laatst bewerkt op: 11 augustus 2022 14:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechts TwirlPower-lid behaalt zilveren medaille op WK Twirlen

Van 27 t/m 31 juli was het Wereldkampioenschap Twirlen in Eindhoven. En vanuit Mijdrecht deed een lid van TwirlPower mee in het Nationale Team Paradekorps. Eigenlijk had dit wereldkampioenschap plaats moeten vinden in 2020 maar door Corona werden deze kampioenschappen 2 keer uitgesteld. Maar na 2 jaar stug blijven trainen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: