001 - DenOuden
Historische film over bloemen op TV Aalsmeer

Historische film over bloemen op TV Aalsmeer


Geplaatst op: 8 augustus 2022

De film van de maand augustus is samengesteld uit twee films die gaan over de handel in sierteeltproducten binnen Aalsmeer in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. De eerste film heeft de titel ‘Een bloeiend bedrijf’ van de VBA en is uit 1986. De tweede geeft een beeld van Baardse BV bloemen- en plantenexport in 1984. Deze film werd geproduceerd door Jaap Tromp. Na het zien van beide films heb je een goed beeld over hoe de producten door het afzetproces binnen de VBA heen gingen. Beide films zijn geschonken door Wim van Vliet van de KMTP met toestemming van de betreffende bedrijven. De films zijn door Dick P. van der Zwaard opnieuw gemonteerd en voorzien van muziek en geluid. Totale duur ca. 31 minuten. Vrijdag 12 augustus is de eerste vertoning vanaf 11.00 uur. Een dag later, zaterdag 13 augustus, is de film nogmaals te zien vanaf 13.00 uur.

Rijschoolhouder Barry van der Laan op herhaling bij ‘Door de Mangel’

Terwijl het team van ‘Door de Mangel’ met zomerreces is, hoeft u de wekelijkse talkshow niet te missen. Komende maandag 15 augustus kunt u luisteren naar een herhaling van 28 februari jl. Barry van der Laan kwam destijds naar de studio. Hij heeft een autorijschool. De goedlachse en makkelijk pratende Aalsmeerder noemde zichzelf impulsief en avontuurlijk, maar hij houdt ook van een uitdaging. Regelmatig is hij met zijn ’lesbus’ te vinden op de regionale wegen, maar ook bij de feestweek ‘zit’ hij op de bus. Dit en meer hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur.


Laatst bewerkt op: 8 augustus 2022 18:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Historische film over bloemen op TV Aalsmeer

De film van de maand augustus is samengesteld uit twee films die gaan over de handel in sierteeltproducten binnen Aalsmeer in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. De eerste film heeft de titel ‘Een bloeiend bedrijf’ van de VBA en is uit 1986. De tweede geeft een beeld van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: