Aalsmeer Centrum deelt cadeautjes uit tijdens werkzaamheden

Aalsmeer Centrum deelt cadeautjes uit tijdens werkzaamheden


Geplaatst op: 9 augustus 2022

De komende maanden zijn er werkzaamheden in Aalsmeer Centrum. De Zijdstraat en het Molenplein worden opnieuw ingericht. Een lange en intensieve periode waar de ondernemers, maar mogelijk ook de klanten, wat overlast door kunnen ervaren. Allereerst gaan de nutsbedrijven aan de slag met de kabels en leidingen en er wordt gestart bij Juwelier Sparnaaij. Hiervoor wordt de straat aan één kant open gegraven en komen er hekken te staan. Volgend jaar wordt de bestrating aangepakt, komen de nieuwe bankjes etc. en komt er vooral ook meer groen.

De winkels zijn uiteraard altijd bereikbaar en klanten blijven gewoon welkom. Maar ‘om de pijn te verzachten’ delen de ondernemers cadeautjes uit gedurende de hele periode dat er werkzaamheden zijn. Iedere week wordt een klant spontaan op straat verrast met een leuk cadeau. Dat kan variëren van bloemen, chocolade, taart, een verwenpakket of een cadeaubon. Wie weet houden wij jou wel aan!

De ondernemers hopen op het begrip en geduld van hun klanten. Ze keken al zo lang uit naar dit moment, want het werd de hoogste tijd dat de straten van het winkelgebied Aalsmeer Centrum aangepakt gingen worden. Na deze eerste fase, komen het Raadhuisplein en het Praamplein aan de beurt.


Laatst bewerkt op: 9 augustus 2022 00:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Centrum deelt cadeautjes uit tijdens werkzaamheden

De komende maanden zijn er werkzaamheden in Aalsmeer Centrum. De Zijdstraat en het Molenplein worden opnieuw ingericht. Een lange en intensieve periode waar de ondernemers, maar mogelijk ook de klanten, wat overlast door kunnen ervaren. Allereerst gaan de nutsbedrijven aan de slag met de kabels en leidingen en er wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: