01 - Autocross Abcoude

2 politieauto's betrokken bij ongeluk A2 Abcoude, glasplaten op A2


Geplaatst op: 20 juli 2011

Abcoude - Op de A2 ter hoogte van Abcoude ontstond dinsdagmorgen een ravage nadat een onopvallende politiewagen op de vluchtstrook werd aangereden door een glaswagen. Gevolg was dat de weg bezaaid raakte met glasplaten.

Het ongeluk gebeurde nadat een onopvallende auto van de politie pech had gekregen en de vluchtstrook was op gereden. Voor de auto parkeerde een politiebusje dat te hulp schoot. Vervolgens botste een busje met een aanhangwagen vol glasplaten achterop.

De glaswagen schampte de twee voertuigen voor hem en schoot door naar de middenberm. Daarbij vielen de glasplaten uit de aanhangwagen.

Klik hier voor een overzichtsfoto met uitleg.

De bestuurder van de glaswagen is met een snijwond naar het AMC in Amsterdam gebracht.

De hulpdiensten rukte met groot materieel uit, de gealarmeerde brandweer hoefde niets te doen. Er werden in totaal drie rijstroken afgesloten en er werd een omleiding ingesteld via de A27 en A1. Ook op de N201 tussen Vinkeveen en Aalsmeer ontstond veel vertraging door het verkeer dat binnendoor reed.

Rond 12.15 uur was de weg weer vrijgegeven.

Foto's en video: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2 politieauto's betrokken bij ongeluk A2 Abcoude, glasplaten op A2

Abcoude - Op de A2 ter hoogte van Abcoude ontstond dinsdagmorgen een ravage nadat een onopvallende politiewagen op de vluchtstrook werd aangereden door een glaswagen. Gevolg was dat de weg bezaaid raakte met glasplaten.Het ongeluk gebeurde nadat een onopvallende auto van de politie pech had gekregen en de vluchtstrook was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...