Hema
Afsluiting Aalsmeerderbrug door werkzaamheden

Afsluiting Aalsmeerderbrug door werkzaamheden


Geplaatst op: 9 augustus 2022

De provincie Noord-Holland voert op 11 augustus 2022 noodreparaties uit aan de Aalsmeerderbrug over de Ringvaart ter hoogte van Aalsmeer. Vanwege de werkzaamheden is de Aalsmeerderbrug op 11 augustus afgesloten tussen 21.00 uur en 23.00 uur voor het (gemotoriseerd) wegverkeer. Verkeer wordt omgeleid via de N201/Waterwolftunnel en moet rekening houden met een langere reistijd.

De Aalsmeerderbrug kampt met technische problemen. Om de brug weer goed te kunnen laten functioneren worden op donderdagavond 11 augustus aanpassingen gedaan aan de software die het openen en sluiten van de brug reguleert. Tijdens deze werkzaamheden kan de brug niet bediend worden voor het scheepvaartverkeer en is de brug afgesloten voor wegverkeer. Verkeer wordt omgeleid via de N201/Waterwolftunnel. Bussen, fietsers, voetgangers en nood-en hulpdiensten worden met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Meer informatie
Met vragen en klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van bedientijden van bruggen en sluizen, stremmingen of werkzaamheden? Kijk dan op www.vaarweginformatie.nl


Laatst bewerkt op: 9 augustus 2022 20:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting Aalsmeerderbrug door werkzaamheden

De provincie Noord-Holland voert op 11 augustus 2022 noodreparaties uit aan de Aalsmeerderbrug over de Ringvaart ter hoogte van Aalsmeer. Vanwege de werkzaamheden is de Aalsmeerderbrug op 11 augustus afgesloten tussen 21.00 uur en 23.00 uur voor het (gemotoriseerd) wegverkeer. Verkeer wordt omgeleid via de N201/Waterwolftunnel en moet rekening houden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: