001 - Hema
Laatste week van ‘The Floral Album’

Laatste week van ‘The Floral Album’


Geplaatst op: 11 augustus 2022

De tentoonstelling The Floral Album in het Flower Art Museum is deze week voor het laatst te bezoeken. Het werk van 21 kunstenaars is nog te zien tot en met zondag 14 augustus.

The Floral Album is een ode aan de creativiteit met de bloem als stralend middelpunt. De expositie is opgebouwd rond een project van kunstenaar Corry Zwart. Zij maakt wonderschone macrofoto’s van bloemen. In coronatijd daagde Zwart collega-kunstenaars uit om nieuw werk te maken met een van haar foto’s als inspiratie. Dit resulteerde in The Floral Album; een verrassende en originele tentoonstelling met onder andere fotografie, schilderkunst, video- en lichtinstallaties, ruimtelijk werk, poëzie en dans. Daarnaast is in de kleine zaal een mini-expositie onder de noemer ‘Special Artists meet Mondriaan’ en zijn in de tuin diverse beelden te zien.

Het museum is open van donderdag t/m zondag, 13 tot 17 uur. Niet onbelangrijk met deze warme dagen: in het museum blijft het lekker koel. Na 14 augustus is het FAM even gesloten voor het inrichten van een nieuwe tentoonstelling. Vanaf 28 augustus opent ‘Beyond Nature’, waarin de abstracte verbeelding van de natuur centraal staat. Meer info: www.flowerartmuseum.nl.


Laatst bewerkt op: 11 augustus 2022 09:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste week van ‘The Floral Album’

De tentoonstelling The Floral Album in het Flower Art Museum is deze week voor het laatst te bezoeken. Het werk van 21 kunstenaars is nog te zien tot en met zondag 14 augustus. The Floral Album is een ode aan de creativiteit met de bloem als stralend middelpunt. De expositie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: