Hema
Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal verkeersongeval Aalsmeer

Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal verkeersongeval Aalsmeer


Geplaatst op: 11 augustus 2022

Op zaterdag 16 juli 2022 vond rond 19.30 uur een ongeval plaats op de Kudelstaartseweg ter hoogte van de watertoren. Opsporing Team Verkeer (OTV) heeft het ongeval in onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Bij het ongeval waren een 55-jarige automobilist en een 79-jarige fietser betrokken. De fietser raakte gewond en werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is afgelopen week aan zijn verwondingen komen te overlijden. Opsporing Team Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep

Om van het incident een duidelijk beeld te krijgen is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen en/of eventuele camerabeelden van het ongeval, bijvoorbeeld van dashcams in voertuigen. Ook als mensen andere informatie hebben, dan horen agenten daar graag over.


Laatst bewerkt op: 11 augustus 2022 19:15

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal verkeersongeval Aalsmeer

Op zaterdag 16 juli 2022 vond rond 19.30 uur een ongeval plaats op de Kudelstaartseweg ter hoogte van de watertoren. Opsporing Team Verkeer (OTV) heeft het ongeval in onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal. Bij het ongeval waren een 55-jarige automobilist en een 79-jarige fietser betrokken. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: