VLTV 36ste Plassentoernooi start zaterdag 23 juli - geheel volgeboekt


Geplaatst op: 18 juli 2011

A.s. zaterdag 23 juli begint het 36ste Plassentoernooi op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen.

Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hebben zich maar liefst 460 senioren ingeschreven, waarmee het record aantal van 2009 wordt geëvenaard! Deze grote groep tennissers uit alle windstreken zullen gaan strijden om de titel en de eer van het kampioenschap in de categorieën 3,4,5,6,7 en 8, zowel in enkel, dubbel en mixdubbel wedstrijden! Het belooft een drukke, maar ook gezellige week te worden, waarbij bijna 20% meer wedstrijden dan vorig jaar gespeeld worden. Hopelijk zijn de weergoden gunstig gestemd tijdens de toernooiweek, maar gelukkig zijn de nieuwe smashcourtbanen op tijd gereed gekomen waardoor de plassen op de baan tot het verleden behoren.

Ook het veteranen Plassentoernooi heeft een record aantal inschrijvingen van maar liefst 190 spelers behaald, waarmee het tot een van de grootste en gezelligste veteranentoernooi behoort uit de wijde regio! Overdag van maandag t/m vrijdag spelen zij hun dubbel en mixdubbel wedstrijden in de categorieën 6,7,en 8. En voor het eerst dit jaar is er op invitatie ook een mixdubbel poule samengesteld met 8 spelers uit categorie 5.

Een sterk deelnemersveld in de bovenste categorieën zal wederom zorgen voor toptennis in de Ronde Venen en kan er op het terras voor het clubhuis genoten worden van schitterende tennispartijen!

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!
Het plassentoernooi vindt al jaren plaats in de laatste week van juli. Naast toptennis en gezelligheid wordt er elk jaar gekookt op hoog niveau. Ook dit jaar kan er elke dag genoten worden van culinaire verrassingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen tussen 10 en 15 euro, verzorgd door topkoks uit de omgeving samen met een groep vrijwilligers.

Op het programma staan:
• Zaterdag 23 juli Coq au Vin door topkok Alwin van Burken van That's Cooking
• Zondag 24 juli 4 gangen Amuse menu door chef Alwin van Burken (That's Cooking)
• Maandag 25 juli Mexicaanse tortilla's
• Dinsdag 26 juli Ossobucco door topkok Joost Linders
• Woensdag 27 juli 3 gangen diner door topkok Erik Streefkerk van De Eetkamer van Vinkeveen
• Donderdag 28 juli Sushi verzorgd door Sushi Time
• Vrijdag 29 juli Captain's diner
• Zaterdag 30 juli Barbecue verzorgd door Alwin van Burken van That's Cooking
Jaarlijks neemt het aantal deelnemers en toeschouwers toe door de geweldige locatie waar van geweldig tennis kan worden genoten in combinatie met heerlijk eten in een gezellige ambiance. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors van het toernooi en in het bijzonder met dank aan de hoofdsponsors Meeus en de Tennishal de Ronde Venen.

Finale weekend
In het weekend van zaterdag 30 juli en zondag 31 juli worden op zaterdag de halve finales en op zondag de finales gespeeld. Zaterdag de 30ste is er weer een knallende feestavond. De Veteranen spelen op vrijdag 29 juli de finales en sluiten deze dag hun toernooi af met een overheerlijk slotdiner en een optreden van de St.Louis Five Dixieland Jazzband. Zie voor meer informatie de sites: www.vltv.nl en www.plassentoernooi.nl.

********************
Speciaal Plassentoernooi kennismakingsaanbod voor nieuwe leden: onbeperkt tennissen t/m einde van het jaar voor slechts € 50 en een gratis tennisclinic!

Kom daarom vooral in deze laatste week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance!

En raakt u dan geïnspireerd door het sportieve tennisspel en de gezelligheid? Dan kunt u profiteren van een speciaal Plassentoernooi lidmaatschapsaanbod van slechts € 50 (t/m 31 december 2011)! U kunt dan onbeperkt tennissen t/m het einde van dit jaar en wij doen er een gratis tennisclinic cadeau bij o.l.v. Touché management!
********************

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VLTV 36ste Plassentoernooi start zaterdag 23 juli - geheel volgeboekt

A.s. zaterdag 23 juli begint het 36ste Plassentoernooi op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hebben zich maar liefst 460 senioren ingeschreven, waarmee het record aantal van 2009 wordt geëvenaard! Deze grote groep tennissers uit alle windstreken zullen gaan strijden om de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: