Hema
Politie rukt uit voor mogelijke woningoverval Abcoude

Politie rukt uit voor mogelijke woningoverval Abcoude


Geplaatst op: 7 september 2022

De politie ging woensdagmiddag met toeters en bellen naar een mogelijk woningoverval in Abcoude. De melding werd gedaan vanaf de Winkeldijk.

De politie rukten massaal uit en gingen op strategische punten posten. Agenten stelden een buurtonderzoek in en er werd een burgernetbericht verstuurd. De verdachten waren in een grijze Opel station met pools kenteken gevlucht. In de wagen zaten vier vrouwen en één man. Alle inzittenden waren donker gekleed.

De woordvoerder van de politie kon woensdag nog weinig kwijt over het incident. Zij laat desgevraagd weten dat het uiteindelijk niet om een overval ging, maar om een poging tot beroving. De verdachte zijn wel binnen geweest, maar hebben geen buit gemaakt.

De oudere bewoner van de woning is gecontroleerd door ambulancepersoneel. Zij is erg geschrokken, maar raakte niet gewond.

 Laatst bewerkt op: 8 september 2022 07:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie rukt uit voor mogelijke woningoverval Abcoude

De politie ging woensdagmiddag met toeters en bellen naar een mogelijk woningoverval in Abcoude. De melding werd gedaan vanaf de Winkeldijk. De politie rukten massaal uit en gingen op strategische punten posten. Agenten stelden een buurtonderzoek in en er werd een burgernetbericht verstuurd. De verdachten waren in een grijze Opel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: