001 - DenOuden
‘DownTown Radio’ live bij DownTown op de Hoek zondag

‘DownTown Radio’ live bij DownTown op de Hoek zondag


Geplaatst op: 15 september 2022

Zondag 18 september begint de ochtend anders dan anders op de lokale radio. In plaats van 'Jazz met Kees Regter' is er 'DownTown Radio' met Dennis en Ilse om 10.00 uur, live bij DownTown op de Hoek in Kudelstaart waar heel de dag mensen met een beperking werken. Om 12.00 uur volgt 'Lekker Hollands’ live vanuit Kudelstaart. Dit programma van Dennis krijgt ook een DownTown-tintje. En er zijn interviews met Maurice Idema, Theo Mezz en Frenkie. Kom jij een kijkje nemen?

Stageplek en sponsors gezocht bij ‘Echt Esther’

Donderdag 15 september komen om 19.00 uur Liza (15) en haar moeder Ilona in de uitzending van ‘Echt Esther’. Ze heeft het zeldzame Phelan McDermid syndroom en is hard op zoek naar een passende stageplek. Wie kan haar helpen? De tweede gast is professioneel floretschermer Daniël Giacon (21).. Zijn droom is meedoen aan de Olympische Spelen in 2024 en hij zoekt sponsors om dit mogelijk te maken.

‘That’s Life over Kunstroute

Donderdag is het weer tijd voor het kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life’. Deze uitzending uiteraard aandacht voor de Kunstroute die dit weekend is. Constantijn Hoffscholte over wat er bij het Flower Art Museum te zien is en kunstenaar Hans van Horck die met zijn schilderijen daar exposeert. Ook spreekt programmamaakster Jenny Piet met Jan Daalman van de Kunstploeg en keramiste Hanneke Harting. Marcel Harting komt langs om over de Gedichtentuin te vertellen en Pauline Zeij en Johan Venema komen praten over wat er te beleven valt in het Art Centre Aalsmeer. Dus wil je alles weten over de Kunstroute, luister dan donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 naar ‘That’s Life’.

Elize Eveleens bij ‘Door de Mangel’

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving maandag 12 september de 355e gast. Grafisch ontwerper en saxofonist Joran van Liempt vertelde uitermate enthousiast over de twee passies in zijn leven. Maandag 19 september zal Elize Eveleens aanschuiven achter de microfoon. “Zij is een wonderbaarlijke creatieve uiting. Bij haar draait alles om groen. Bomen, bloemen en planten, is het nou nooit genoeg?” Het antwoord op deze vraag van voorganger Joran en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Nieuw seizoen ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Op 21 september start het nieuwe ‘Radio Aalsmeer Politiek (RAP) seizoen. Samen met het panel gaan programmamakers Joop Kok en Sem van Hest in op alle actuele zaken. Met ook een nieuw panellid: Stefanie van Vliet. Dat Westeinderhage ter sprake zal komen is zeker.


Laatst bewerkt op: 16 september 2022 10:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘DownTown Radio’ live bij DownTown op de Hoek zondag

Zondag 18 september begint de ochtend anders dan anders op de lokale radio. In plaats van 'Jazz met Kees Regter' is er 'DownTown Radio' met Dennis en Ilse om 10.00 uur, live bij DownTown op de Hoek in Kudelstaart waar heel de dag mensen met een beperking werken. Om 12.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: