Atlantis 4 wint van Hebbes 3

Geplaatst op: 19 september 2022

Op de vroege, regenachtige ochtend van zaterdag 17 september speelde het door H.W. van der Laan b.v. gesponsorde Atlantis 4 de tweede competitiewedstrijd van het eerste buitenseizoen tegen Hebbes 3 uit Utrecht. Deze spannende strijd tussen de nummer 1 en 2 van poule werd uiteindelijk gewonnen door Atlantis met als einduitslag 8-7.

Na een simpele oefenwedstrijd en eerste competitiewedstrijd stond voor Atlantis 4 de thuiswedstrijd tegen Hebbes 3 op het programma. Op papier de sterkste tegenstander van de poule en dit werd direct duidelijk. Een groot deel van de regenachtige eerste helft liet zich verrassen door het spel van Hebbes waardoor steeds een kleine achterstand overbrugd moest worden. Waar het scoren in de voorgaande weken bijna vanzelf leek te gaan kostte het deze zaterdag wat meer moeite, maar gelukkig wist Atlantis voor rust de rug weer te rechten en de ploegen gingen rusten met 1 doelpunt voorsprong. (Tussenstand: 5-4)

Tijdens de rust werd door coach Jeroen nogmaals duidelijk gemaakt dat deze wedstrijd niet zomaar gewonnen ging worden. Door in de tweede helft hard te werken voor elkaar, de goede kansen uitzoeken maar vooral in het spel goed op elkaar aan te sluiten moet Atlantis gaan laten zien dat het de terechte nummer 1 van de poule zou moeten worden. De kansen zijn er, deze moesten alleen maar afgemaakt worden.

In de tweede helft, met opnieuw veel regen, ging de wedstrijd opnieuw gelijk op. Atlantis wisselde tactisch en wist hiermee het spel steeds meer naar de eigen hand te trekken. Hebbes gaf zich zeker nog niet gewonnen maar met het steeds zonniger wordende weer hield Atlantis uiteindelijk de punten in Mijdrecht. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond dan ook de einduitslag van 8-7 op het score bord. Kortom, hard gestreden tot het laatste moment met als resultaat een voorlopige eerste plek in de poule.

Volgende week staat de competitiewedstrijd tegen de derde tegenstander op het programma. Atlantis 4 speelt zijn tweede uitwedstrijd tegen ESDO 3 in Kockengen om 12.00 uur. Support is van harte welkom, dus misschien tot op het veld bij ESDO.

Laatst bewerkt op: 19 september 2022 07:38

Op de vroege, regenachtige ochtend van zaterdag 17 september speelde het door H.W. van der Laan b.v. gesponsorde Atlantis 4 de tweede competitiewedstrijd van het eerste buitenseizoen tegen Hebbes 3 uit Utrecht. Deze spannende strijd tussen de nummer 1 en 2 van poule werd uiteindelijk gewonnen door Atlantis met als … Lees meer »