001 - Escaperoom aglemeen
Hond aangereden op A2: flinke file als gevolg

Hond aangereden op A2: flinke file als gevolg


Geplaatst op: 19 september 2022

Door een ongeluk bij Vinkeveen is tijdens de ochtendspits een flinke file ontstaan. Bij het ongeval is een hond aangereden.

Het ongeluk gebeurde op de A2 richting Utrecht. Tussen Vinkeveen en Breukelen werden drie rijstroken afgesloten en de vertraging liep op tot ruim 55 minuten. Getuigen lieten weten dat er een hond bij betrokken was.


De politie laat desgevraagd weten dat er maandagochtend inderdaad een aanrijding heeft plaatsgevonden. Vanwege het 'materiële' karakter heeft Rijkswaterstaat het incident afgehandeld. Volgens de woordvoerder was er wel een hond bij betrokken, maar details had zij niet.

Op Twitter laten getuigen weten dat er een hond is platgereden. Het zou mogelijk gaan om een herdershond. Het is niet de eerste keer dit jaar dat er een hond is aangereden op de A2. In februari gebeurde dat ook al. Toen ging het om een hond die was ondergebracht was bij een opvanglocatie in Nieuwer ter Aa. 

Lees ook: Auto rijdt van toerit A2: weg tijdelijk dicht

 


Laatst bewerkt op: 19 september 2022 19:14

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hond aangereden op A2: flinke file als gevolg

Door een ongeluk bij Vinkeveen is tijdens de ochtendspits een flinke file ontstaan. Bij het ongeval is een hond aangereden. Het ongeluk gebeurde op de A2 richting Utrecht. Tussen Vinkeveen en Breukelen werden drie rijstroken afgesloten en de vertraging liep op tot ruim 55 minuten. Getuigen lieten weten dat er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: