UPDATE: Man aangehouden op Baambrugse Zuwe Vinkeveen, auto en wapen in beslag genomen


Geplaatst op: 17 juli 2011

Vinkeveen - De politie kreeg vrijdagmiddag 15 juli rond 13.45 uur de melding dat er op de Baambrugse Zuwe een conflict in de relationele sfeer gaande was. De politie ging erop af en zag ter plaatse een 50-jarige inwoner van Amsterdam op een woning aflopen.

Omdat het vermoeden bestond dat de man over een wapen beschikte, traden de politieagenten de man met een getrokken wapen tegemoet. Agenten vroegen de man met hen mee te komen en hielden hem vervolgens aan.

Toen politieagenten het voertuig van de man controleerden, vonden zij munitie. De man is aangehouden voor bedreiging en voor de wet Wapens en Munitie. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Het voertuig werd voor nader onderzoek in beslag genomen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UPDATE: Man aangehouden op Baambrugse Zuwe Vinkeveen, auto en wapen in beslag genomen

Vinkeveen - De politie kreeg vrijdagmiddag 15 juli rond 13.45 uur de melding dat er op de Baambrugse Zuwe een conflict in de relationele sfeer gaande was. De politie ging erop af en zag ter plaatse een 50-jarige inwoner van Amsterdam op een woning aflopen.Omdat het vermoeden bestond dat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: