001 - Week van de ontmoeting
Zaterdag 1 oktober opendag Brandweer Uithoorn

Zaterdag 1 oktober opendag Brandweer Uithoorn


Geplaatst op: 20 september 2022

Zaterdag 1 oktober organiseert brandweer Uithoorn vanaf 11.00 uur de jaarlijkse opendag. Tijdens deze dag geeft de brandweer maar ook de politie diverse demonstraties. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten zoals een rond rit in brandweerauto op hun zogenaamde ''spuitdiploma'' halen.  

BLUSSPELLETJES EN AUTO’S OPENKNIPPEN

Wie kennis wil maken met het werk van de brandweer, politie en ambulance moet zaterdag 1 oktober naar kazerne Uithoorn komen. Bezoekers ervaren zelf hoe het is om een ruimte gevuld met rook binnen te gaan om een slachtoffer te redden. De hulpdiensten laten aan de hand van demonstraties zien hoe ze samenwerken. Denk aan het openknippen van een voertuig om beknelde passagiers te bevrijden, een vlam in de pan of een explosie van een gasbusje. 

WORD VRIJWILLIGER

Interesse in en tijd voor een parttime baan bij de brandweer? Kazerne Uithoorn is op zoek naar vrijwilligers. Brandweerlieden van kazerne Uithoorn vertellen op deze Veiligheidsdag graag over hun ervaringen. Meer informatie is te ook vinden op www.kazerneuithoorn.nl 

 

 

 


Laatst bewerkt op: 20 september 2022 09:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 1 oktober opendag Brandweer Uithoorn

Zaterdag 1 oktober organiseert brandweer Uithoorn vanaf 11.00 uur de jaarlijkse opendag. Tijdens deze dag geeft de brandweer maar ook de politie diverse demonstraties. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten zoals een rond rit in brandweerauto op hun zogenaamde ''spuitdiploma'' halen.   BLUSSPELLETJES EN AUTO’S OPENKNIPPEN Wie kennis wil maken met het werk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: