Hema
Eerste prijswinnares ‘Hier met je kassabon’

Eerste prijswinnares ‘Hier met je kassabon’


Geplaatst op: 21 september 2022

De eerste goedgevulde Aalsmeer Centrum Goodie Box is naar winnares Diana van de Ven gegaan. Ze had een kassabon in één van de verzamelboxen gedaan en won die gigantische box met producten en waardebonnen van de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Het team van Gentlemens Place had de eer om de trekking te doen en haar meteen te bellen met het leuke nieuws dat ze gewonnen had.

Aanstaande en volgende week vrijdag is er weer een trekking en maak je weer kans. Dus vergeet niet je naam en telefoonnummer op je kassabon of rekening te schrijven van een ondernemer uit Aalsmeer Centrum en in een verzamelbox te doen. Deze zijn te vinden bij Bakkerij Vooges, Boekhuis Aalsmeer, Bruna, De Osdorper, De Oude Veiling, De Stoete, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Henrita Footwear, jipswinkeltje, Siphra’s Studio, Slagerij Steen, Sparnaaij Juweliers, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

Doe jij ook mee?


Laatst bewerkt op: 21 september 2022 11:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste prijswinnares ‘Hier met je kassabon’

De eerste goedgevulde Aalsmeer Centrum Goodie Box is naar winnares Diana van de Ven gegaan. Ze had een kassabon in één van de verzamelboxen gedaan en won die gigantische box met producten en waardebonnen van de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Het team van Gentlemens Place had de eer om de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: