001 - Week van de ontmoeting
Opvang vluchtelingen in Aalsmeer bij ‘Echt Esther’

Opvang vluchtelingen in Aalsmeer bij ‘Echt Esther’


Geplaatst op: 21 september 2022

Donderdag 22 september om 19.00 uur praat Esther Sparnaaij met burgemeester Guido Oude Kotte, Paulien Walch–de Vries van de Doopsgezinde Kerk en Arie-Maarten Piet van de Lijnbaankerk over de opvang van vluchtelingen in Aalsmeer.

Vragen komen voorbij als: Wat is er veranderd in de opvang van vluchtelingen sinds de uitbraak van de oorlog in de Oekraïne? Hoeveel vluchtelingen worden er opgevangen in Aalsmeer? Worden er naast de vluchtelingen uit Oekraïense ook andere mensen opgevangen?.

'September Seventies' in 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 16 september is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht met Meindert van der Zwaard. Deze donderdag staat in het teken van de leukste en opmerkelijkste Dance Classics uit de jaren 70. In de eerste twee uur worden de deuren van de Radio Aalsmeer discotheek geopend voor de beste soul, funk en disco uit het tijdperk 1970-1979. Ook in de reguliere ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 22.00 uur voert de dansmuziek uit die tijd de boventoon naast de vaste programma-items.

‘Door de Mangel’ ontvangt muzikaal talent Marit Enthoven

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving maandag 19 september de 356e gast. De uiterst creatieve meesterbinder Elize Eveleens vertelde passioneel over haar vak. Bloemen, planten en bomen spelen een grote rol in haar leven. Maandag 26 september schuift Marit Enthoven aan in de studio. “Zij is een super muzikaal talent en vooral haar passie voor muziek raakt me”, aldus Elize. Zij is muziekdocente en heeft een eigen muziekschool. Ze wil graag weten of ze een doel heeft wat ze graag in de muziek wil bereiken. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Marit? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858


Laatst bewerkt op: 21 september 2022 11:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opvang vluchtelingen in Aalsmeer bij ‘Echt Esther’

Donderdag 22 september om 19.00 uur praat Esther Sparnaaij met burgemeester Guido Oude Kotte, Paulien Walch–de Vries van de Doopsgezinde Kerk en Arie-Maarten Piet van de Lijnbaankerk over de opvang van vluchtelingen in Aalsmeer. Vragen komen voorbij als: Wat is er veranderd in de opvang van vluchtelingen sinds de uitbraak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: