001 - Week van de ontmoeting
Nieuw bestuurslid Radio Aalsmeer

Nieuw bestuurslid Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 21 september 2022

Anna Maria Giannattasio (54) is toegevoegd aan het bestuur van Stichting Lokale Omroep Radio Aalsmeer. Als bestuurslid gaat ze aan de slag met de aandachtsgebieden PR en Events dat nauw aansluit bij haar eigen werk als ondernemer van het Aalsmeerse bedrijf Puur Events. Ze is als persoon en met haar expertise een goede en sterke aanvulling voor het bestuur van Radio Aalsmeer.

Anna Maria Giannattasio: “Als bewoner van Aalsmeer zet ik een gedeelte van mijn tijd apart om vrijwillig een bijdrage te leveren aan mooie organisaties die ik een warm hart toedraag. Radio Aalsmeer is een fantastische omroep met een leuke groep enthousiaste mensen. Lokale radio is een belangrijke verbinder in de maatschappij. Ik vind het een voorrecht om daar onderdeel van te zijn. De gemeente Aalsmeer is energiek, dynamisch en krachtig. De lokale radio is daar een perfecte afspiegeling van."

Het bestuur van Radio Aalsmeer bestaat vanaf nu uit zeven personen: Constantijn Hoffscholte (voorzitter), Elbert Huijts (secretaris), John Tesselaar (penningmeester), Lennart Bader (technische zaken), Robert Arendse en Lianda van der Schilden (programmazaken) en Anna Maria Giannattasio (PR en Events)


Laatst bewerkt op: 21 september 2022 11:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bestuurslid Radio Aalsmeer

Anna Maria Giannattasio (54) is toegevoegd aan het bestuur van Stichting Lokale Omroep Radio Aalsmeer. Als bestuurslid gaat ze aan de slag met de aandachtsgebieden PR en Events dat nauw aansluit bij haar eigen werk als ondernemer van het Aalsmeerse bedrijf Puur Events. Ze is als persoon en met haar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: