001 -Family
Fractievoorzitter CDA De Ronde Venen stapt uit raad

Fractievoorzitter CDA De Ronde Venen stapt uit raad


Geplaatst op: 21 september 2022

Rein Kroon stapt uit de gemeenteraad van De Ronde Venen. Woensdag schreef hij aan de raadsleden en het college dat hij per direct stopt.

door de nieuwsredactie van 0297.nl

"Na een periode van acht jaar in de gemeenteraad en vier jaar als wethouder merk ik dat ik in deze nieuwe periode niet de energie kan leveren die het raadswerk vraagt" legt hij uit in een verklaring.

Kroon zat sinds 2010 voor het CDA in de raad. In 2014 en 2018 was hij lijsttrekker. Tussen 2018 en 2022 was hij wethouder.

Desgevraagd geeft hij tegen 0297.nl aan dat hij zich niet meer 100% kan geven. "Dit gecombineerd met het starten van mijn eigen bedrijf hebben mijn doen besluiten om te stoppen als raadslid."

Het CDA beraadt zich inmiddels over een opvolger van Kroon in de gemeenteraad. Volgens Kroon wordt op volgorde van de kieslijst iemand gezocht voor zijn positie.


Laatst bewerkt op: 21 september 2022 18:27

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fractievoorzitter CDA De Ronde Venen stapt uit raad

Rein Kroon stapt uit de gemeenteraad van De Ronde Venen. Woensdag schreef hij aan de raadsleden en het college dat hij per direct stopt. door de nieuwsredactie van 0297.nl "Na een periode van acht jaar in de gemeenteraad en vier jaar als wethouder merk ik dat ik in deze nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: