Hema

Gratis proeflessen tijdens Oktober Actief


Geplaatst op: 23 september 2022

Tijdens Oktober Actief organiseert Het Sporthuis Abcoude in samenwerking met en met ondersteuning van Senior Sportief Actief, Wijnant Fysiotherapie en Team Sportservice provincie Utrecht, vier proeflessen in Abcoude. Deze lessen zijn tijdens Oktober Actief gratis toegankelijk.

Positieve invloed

Wanneer je door een ziekte, een valpartij of op een andere manier schade aan je hersenen oploopt is sporten en bewegen niet altijd meer vanzelfsprekend. Dat neemt niet weg dat bewegen enorm belangrijk blijft en in veel gevallen van positieve invloed is op de hersenen.

Laagdrempelig beweegaanbod

Bewegen is leuk, gezond en ontzettend gezellig! Dat is dan ook de kern van het nieuwe beweegaanbod dat in Abcoude gerealiseerd wordt voor mensen met een hersenaandoening. Een gezellig beweegaanbod waarbij een geschikte omgeving gecreëerd wordt en de drempel verlaagd wordt om deel te nemen aan een sportieve beweegles in het water of in de gymzaal. Een professionele trainer en fysiotherapeut begeleiden de sportieve beweeglessen.

Wanneer en waar

De proeflessen zijn op donderdag 6, 13, 20 en 27 oktober van 17.00 – 17.45 uur in Het Sporthuis in Abcoude. Mocht er tijdens én na de proeflessen, voldoende animo zijn, dan wordt dit aanbod omgezet in een vaste activiteit. Ook worden de mogelijkheden voor een vaste zwemactiviteit bekeken.

Aanmelden

Klinkt dit u als muziek in de oren, kent u iemand die dit leuk zou vinden, óf wilt u meer weten? Neem dan contact op met Sandra van Wijhe-Faase van Team Sportservice provincie Utrecht,  via 06 55 00 33 53 of svanwijhe@teamsportservice.nl. Meteen aanmelden voor de proeflessen kan ook. Ga dan naar www.oktoberactief.nl en meld je aan via de button Aanmelden.

Ook wanneer u geïnteresseerd bent en het dag en tijdstip van de proeflessen u niet uitkomt, of u alleen interesse heeft in het mogelijk op te zetten zwemaanbod, dan horen wij graag van u.

Laatst bewerkt op: 23 september 2022 14:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis proeflessen tijdens Oktober Actief

Tijdens Oktober Actief organiseert Het Sporthuis Abcoude in samenwerking met en met ondersteuning van Senior Sportief Actief, Wijnant Fysiotherapie en Team Sportservice provincie Utrecht, vier proeflessen in Abcoude. Deze lessen zijn tijdens Oktober Actief gratis toegankelijk. Positieve invloed Wanneer je door een ziekte, een valpartij of op een andere manier schade aan je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: