Huif
Ruzie mondt uit in steekpartij Aalsmeer

Ruzie mondt uit in steekpartij Aalsmeer


Geplaatst op: 26 september 2022

Bij een steekpartij op de Legmeerdijk in Aalsmeer is maandagochtend één man gewond geraakt. Het slachtoffers liep de steekwonden op bij een ruzie tussen twee mannen, meldt de politie. Agenten konden één verdachte aanhouden. 
 
De verwondingen van het slachtoffer zijn volgens een politiewoordvoerder niet levensbedreigend en ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De ruzie liep rond 07.05 uur uit de hand bij een woning aan de Legmeerdijk, waarna de politie in actie moest komen. Naar het steekincident wordt door agenten onderzoek gedaan. De aangehouden man zit vast en moet nog worden verhoord.


Laatst bewerkt op: 26 september 2022 15:00

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruzie mondt uit in steekpartij Aalsmeer

Bij een steekpartij op de Legmeerdijk in Aalsmeer is maandagochtend één man gewond geraakt. Het slachtoffers liep de steekwonden op bij een ruzie tussen twee mannen, meldt de politie. Agenten konden één verdachte aanhouden.  De verwondingen van het slachtoffer zijn volgens een politiewoordvoerder niet levensbedreigend en ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De ruzie liep rond 07.05 uur uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: