001 -Family
Onderzoek naar glasvezel in buitengebied Vinkeveen

Onderzoek naar glasvezel in buitengebied Vinkeveen


Geplaatst op: 27 september 2022

Delta Netwerk start een glasvezelcampagne in de Vinkeveense wijken Westerheul en Zuiderwaard. 

Als twintig procent van de bewoners 'ja’ zegt tegen glasvezel en voor 7 december een contract afsluit bij een van de aanbieders, komt deze snelle internetverbinding er ook, aldus Delta Netwerk.

Wethouder Anja Vijzelaar is blij dat ook de inwoners van Westerheul en Zuiderwaard in het buitengebied van Vinkeveen de mogelijkheid krijgen om voor snel internet te kiezen via glasvezel. ,,Online werken, gamen en allerlei privézaken regelen. Het is niet meer weg te denken. Een stabiele en snelle internetverbinding is hierbij belangrijk. Het is mooi dat de inwoners van deze wijken nu de keuze krijgen voor glasvezel.”

Om de inwoners van de twee wijken zo goed mogelijk te informeren over de kosten, voorwaarden en aanleg van glasvezel, zijn er drie informatiebijeenkomsten gepland. Twee ervan (op 12 en 14 oktober) vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Boei in Vinkeveen.

De derde bijeenkomst is online te volgen en is op donderdag 13 oktober. Meer informatie en aanmelden voor de info-avonden kan via www.deltanetwerk.nl

 

 Laatst bewerkt op: 27 september 2022 09:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar glasvezel in buitengebied Vinkeveen

Delta Netwerk start een glasvezelcampagne in de Vinkeveense wijken Westerheul en Zuiderwaard.  Als twintig procent van de bewoners 'ja’ zegt tegen glasvezel en voor 7 december een contract afsluit bij een van de aanbieders, komt deze snelle internetverbinding er ook, aldus Delta Netwerk. Wethouder Anja Vijzelaar is blij dat ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: