Huif
Laatste kans om Aalsmeerse bonnetjes in te leveren

Laatste kans om Aalsmeerse bonnetjes in te leveren


Geplaatst op: 27 september 2022

Vrijdag 30 september is het alweer de laatste trekking van de ‘Win met je kassabon-actie’ waarmee je die goedgevulde Goodie Box kunt winnen, waar heel veel ondernemers uit Aalsmeer Centrum iets leuks in hebben gedaan. Dus vergeet niet je naam en telefoonnummer op je bon of rekening te schrijven van een ondernemer uit Aalsmeer Centrum en voor vrijdag 16.00 uur in een verzamelbox te doen. Deze zijn te vinden bij Bakkerij Vooges, Boekhuis Aalsmeer, Bruna, De Osdorper, De Oude Veiling, De Stoete, Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Henrita Footwear, jipswinkeltje, Siphra’s Studio, Slagerij Steen, Sparnaaij Juweliers, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De tweede trekking werd afgelopen vrijdag gedaan door Monique en Gerard van De Stoete. Zij mochten Lotte de Meij blij maken met die gigantische prijs en ze was er zeer blij mee. De actie duurde drie weken, dus wie weet ben jij de laatste winnaar!


Laatst bewerkt op: 27 september 2022 19:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste kans om Aalsmeerse bonnetjes in te leveren

Vrijdag 30 september is het alweer de laatste trekking van de ‘Win met je kassabon-actie’ waarmee je die goedgevulde Goodie Box kunt winnen, waar heel veel ondernemers uit Aalsmeer Centrum iets leuks in hebben gedaan. Dus vergeet niet je naam en telefoonnummer op je bon of rekening te schrijven van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: