001 - Week van de ontmoeting
‘Een eeuw geleden’ zoekt muzikanten en zangers

‘Een eeuw geleden’ zoekt muzikanten en zangers


Geplaatst op: 27 september 2022

'Een eeuw geleden' is een radioprogramma dat op zondag tussen 16:00 en 17:00 uur wordt uitgezonden en gepresenteerd door muzikanten Cees Disseldorp en Marco Lesmeister. Ze draaien muziek uit de vorige eeuw die voor muzikanten interessant is. De enthousiaste programmamakers zijn op zoek naar muzikanten, zangers, bands, orkesten, strijkkwartetten, etc. die een nummer uit de vorige eeuw spelen en/of zingen. Ze willen deze versies van de nummers in de show laten horen, gecombineerd met het origineel en de muzikanten uitnodigen om er meer over te vertellen. Heb jij interesse en speel je nummers uit de vorige eeuw? Stuur dan een audio opname en je gegevens naar info@radioaalsmeer.nl

Wat is kracht? bij ‘Echt Esther’

Donderdag 29 september om 19.00 uur bij 'Echt Esther' een gesprek over kracht, met Miekje Hoffscholte, Truus Oudendijk, Kirsten Verhoef en Liliane van den Heuvel. Wat geeft hen kracht in deze tijd waarin negatief nieuws meer dan ooit domineert, wat maakt dat ze positief in het leven blijven staan? Deze dames zijn niet van negativiteit, Positief denken en de mouwen opstropen. Heb je een vraag voor hen? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Punkzanger Rens de Vos in ‘Door de Mangel’

In het wekelijkse praatprogramma op Radio Aalsmeer ontvingen Mylène en Elbert de muzikale duizendpoot Marit Enthoven. De Kudelstaartse muziekdocente heeft een eigen muziekschool en geeft les op school. Samen met vriendin Sabine vormt zij het kleinkunstduo ‘Laat Maar’. Haar opvolger is Rens de Vos en deze muzikant en vrijwilliger bij jongerencentrum N201 wordt 3 oktober om 19.00 uur ‘gemangeld’. Marit vindt hem een zeer creatieve mensenmens. Rens zingt in een punkband en schrijft teksten. Ze wil weten waar hij de inspiratie vandaan haalt. Heb jij ook een vraag voor Rens? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

Blijf stemmen voor de Radio Aalsmeer Top 100!

Wat is de favoriete muziek van de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart? Laat ook jouw stem horen en zorg dat je persoonlijke tophits niet ontbreken in de Radio Aalsmeer Top 100. Stemmen kun je tot en met vrijdag 14 oktober via radioaalsmeer.nl/top100.


Laatst bewerkt op: 27 september 2022 19:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Een eeuw geleden’ zoekt muzikanten en zangers

'Een eeuw geleden' is een radioprogramma dat op zondag tussen 16:00 en 17:00 uur wordt uitgezonden en gepresenteerd door muzikanten Cees Disseldorp en Marco Lesmeister. Ze draaien muziek uit de vorige eeuw die voor muzikanten interessant is. De enthousiaste programmamakers zijn op zoek naar muzikanten, zangers, bands, orkesten, strijkkwartetten, etc. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: