Huif
Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies & Mediation  hoofdsponsor van het Groot Aalsmeers Dictee 2022

Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies & Mediation hoofdsponsor van het Groot Aalsmeers Dictee 2022


Geplaatst op: 28 september 2022

Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies & Mediation is hoofdsponsor van het Groot Aalsmeers Dictee dat op vrijdagavond 7 oktober wordt gehouden. Nog een nieuwtje: deze elfde editie van het dictee wordt voorgelezen door de burgemeester van Aalsmeer, Gido Oude Kotte.

“We zijn erg blij met de sponsoring door een gerenommeerde ondernemer uit Aalsmeer én met onze burgemeester als voorlezer”, meldt Annemarie Braakman, voorzitter van de organiserende Stichting. “Nieuw is dit jaar ook de locatie, het Flower Art Museum, vlak bij de Aalsmeerse watertoren. Bij alle vernieuwingen past ook het thema van 2022: ‘Een nieuw begin’. Dat is treffend verwoord door auteur Joke van der Zee.”

Plezier met taal

“Zorgvuldig formuleren is belangrijk, dat maken we in onze juridische praktijk en bij mediation dagelijks mee. Zorgvuldig schrijven dus ook en een dictee draagt daaraan bij”, licht Ben Schoenmaker de sponsoring van het Groot Aalsmeers Dictee toe. Vanaf 1991 is hij met zijn in Aalsmeer gewortelde onderneming actief voor klanten in Nederland en daarbuiten, in uiteenlopende sectoren. Van sierteelt tot logistiek en van accountancy tot maakindustrieën. Ben Schoenmaker en Ben Heijmeijer zijn de ervaren ondernemingsjuristen, terwijl Ben Schoenmaker zowel voor ondernemers als particulieren de mediationspecialist is. “Bij mediation scheppen wij een vertrouwelijk en positief gespreksklimaat. In die sfeer verstaan partijen elkaars belangen veel beter, ook dat is een link met taal en onze sponsoring van het dictee. Tevens spreekt mij aan dat het de organisatie ook gaat om het beleven van plezier aan taal”, licht Schoenmaker toe.

“Meedoen is belangrijker dan winnen en fouten horen erbij. Daarom worden alleen de fouten van de winnaars bekend gemaakt”, aldus Braakman.

Inschrijven voor het Groot Aalsmeers Dictee kan via taalevenementen@gmail.com.

Inclusief buffet en museumtoegang kost deelname € 27,50.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies & Mediation hoofdsponsor van het Groot Aalsmeers Dictee 2022

Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies & Mediation is hoofdsponsor van het Groot Aalsmeers Dictee dat op vrijdagavond 7 oktober wordt gehouden. Nog een nieuwtje: deze elfde editie van het dictee wordt voorgelezen door de burgemeester van Aalsmeer, Gido Oude Kotte. “We zijn erg blij met de sponsoring door een gerenommeerde ondernemer uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: