De Baat (2e)

Cliënten Zuwe Zorg zeer tevreden over huishoudelijke hulp


Geplaatst op: 14 juli 2011

Uit onderzoek onder cliënten van Zuwe Zorg blijkt dat de cliënten zeer tevreden zijn over de hulp bij het huishouden. De cliënten geven Zuwe Zorg een 8,1 als rapportcijfer. Van alle cliënten beveelt 91% hulp bij het huishouden van Zuwe Zorg aan bij vrienden en familie. Dit percentage ligt hoger dan het landelijk gemiddelde.

Uit het onderzoek komen nog meer goede resultaten naar voren. De cliënten zijn positief over de hulpvaardigheid en beleefdheid van de medewerkers. Ook de zelfstandigheid van de hulp en de hygiënische manier van werken worden zeer positief beoordeeld. 99 Procent van de cliënten geeft aan dat zij zich, met de hulp bij het huishouden van Zuwe Zorg, beter kunnen redden in huis.

Trots op positieve uitslag van het onderzoek
Jaap Hagedoorn, manager hulp bij het huishouden van Zuwe Zorg: "Wij zijn trots op de positieve uitslag van het onderzoek en willen deze resultaten graag behouden. Daarnaast willen we de kwaliteit van onze hulp verder verbeteren. Dit onderzoek helpt ons hierbij."

Een deel van de cliënten heeft via vragenlijsten hun mening gegeven over de hulp bij het huishouden. Als onderzoeksinstrument is gebruik gemaakt van de CQ-index; een landelijk erkend instrument om een cliëntenraadpleging uit te voeren. Het onderzoek heeft plaatsgevonden van januari tot en met maart 2011 en is uitgevoerd door Van Loveren & Partners.

Kijk voor meer informatie over Hulp bij het Huishouden van Zuwe Zorg op www.zuwezorg.nl/huishouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cliënten Zuwe Zorg zeer tevreden over huishoudelijke hulp

Uit onderzoek onder cliënten van Zuwe Zorg blijkt dat de cliënten zeer tevreden zijn over de hulp bij het huishouden. De cliënten geven Zuwe Zorg een 8,1 als rapportcijfer. Van alle cliënten beveelt 91% hulp bij het huishouden van Zuwe Zorg aan bij vrienden en familie. Dit percentage ligt hoger … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: