Hollandse Avond 2022
Ook inwoners welkom op lokale Veteranendag

Ook inwoners welkom op lokale Veteranendag


Geplaatst op: 1 oktober 2022

Op maandag 10 oktober organiseert gemeente Uithoorn weer de lokale Veteranendag. Dit keer is gekozen voor een ander programma dan de veteranen gewend zijn. Zo zijn bij een gedeelte ervan ook inwoners welkom.

Verder is er gekozen voor een andere locatie. In de voorgaande jaren werden alle veteranen verwelkomd op het gemeentehuis. Dit keer is de Praktijkschool Uithoorn. De leerlingen verzorgen speciaal voor de veteranen een maaltijd.

Na het eten is het tijd voor een muzikaal optreden. Voor dit gedeelte nodigt de gemeente ook haar inwoners uit. Aanmelden is niet nodig. De inloop voor inwoners begint op maandag 10 oktober om 19:15 uur. Het optreden start om 19:30 uur. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. Burgemeester Pieter Heiliegers zal aanwezig zijn namens de gemeente.

De Praktijkschool Uithoorn is te vinden aan het Legmeerplein 55 in Uithoorn.


Laatst bewerkt op: 1 oktober 2022 04:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook inwoners welkom op lokale Veteranendag

Op maandag 10 oktober organiseert gemeente Uithoorn weer de lokale Veteranendag. Dit keer is gekozen voor een ander programma dan de veteranen gewend zijn. Zo zijn bij een gedeelte ervan ook inwoners welkom. Verder is er gekozen voor een andere locatie. In de voorgaande jaren werden alle veteranen verwelkomd op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: