001 -Family

Groot feest tijdens Feestweek Vinkeveen


Geplaatst op: 14 juli 2011

VRIJDAG 15 juli

13.30 - 17.00 uur 60+ MIDDAG (in de tent aan de Demmerik)

In de feesttent zal op vrijdagmiddag ook dit jaar weer de 60-Plus-Middag worden georganiseerd. Sinds jaar en dag doen de Vinkeveense Carnavalsvrienden "de Steupels" er alles aan en daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Tal van nationale en internationale "artiesten" zullen een bezoek brengen aan Vinkeveense feesttent.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vele acts en artiesten die in ieder geval voorbij zullen komen zijn AbbA, LUV, André Hazes, Boney M en Jaap. Voor de 60+ middag kwamen ze eenmalig weer bij elkaar.

Alle 60-Plussers uit Vinkeveen en omgeving zijn weer van harte welkom om (gratis) dit feest bij te wonen. De middag begint om 13.30 uur (de tent is open vanaf 13.00 uur) en inlichtingen over deze 60-Plus-Middag kunt u verkrijgen op telefoonnummer 0297 262053 of 06 51687118

20.30 - 02.00 uur - GEWOON FEEST AVOND met

Total Eclips en Dean Saunders (winnaar Popstars)

Dean komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders, zijn jongere broer, is de winnaar van The Voice of Holland en Dean daarentegen is de winnaar bij Popstars 2010.

Total Eclipse behoort al jarenlang tot één van de Top orkesten van Nederland en België.
Met de aanwinst van 3 nieuwe rasmuzikanten is de band naar een nog hoger niveau getild.
Kwaliteit en Show zijn onlosmakelijk verbonden met Total Eclipse !

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 15,- bij: Bar Eetcafé 't Kruytvat, Cafe Restaurant de Veensteker of bij drogisterij DIO de Bree

ZATERDAG 16 juli

13.30 -17.00 uur BINGO (in de tent aan de Demmerik)

Om half 2 is het weer bingo in de feesttent. De Steupels zullen op hun bekende wijze de "balletjes" draaien, waardoor weer vele prijzen te winnen zullen zijn.

20.30 - 02.00 uur NOG MEER FEEST AVOND met

Total Eclips, Berry en Lenny Kaylard (The Voice Of Holland)

Lenny Kaylard heeft reggae weer in Nederland op de kaart gezet! Met zijn sympathie en positiviteit ontpopte Lenny zich in 'The voice of Holland' tot één van de publiekslievelingen. Met zijn reggae versies van de grootste hits zet hij keer op keer de zaal op zijn kop.

Berry timmert al jaren aan de weg als o.a. vertolker van het Nederlandse levenslied in de regio

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar voor € 15,- bij: Bar Eetcafé 't Kruytvat, Cafe Restaurant de Veensteker of bij drogisterij DIO de Bree

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.vinkeveen.nu

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot feest tijdens Feestweek Vinkeveen

VRIJDAG 15 juli13.30 - 17.00 uur 60+ MIDDAG (in de tent aan de Demmerik) In de feesttent zal op vrijdagmiddag ook dit jaar weer de 60-Plus-Middag worden georganiseerd. Sinds jaar en dag doen de Vinkeveense Carnavalsvrienden "de Steupels" er alles aan en daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Tal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: