CSW neemt 3 punten mee uit Maarssen

Geplaatst op: 2 oktober 2022

Dat Maarssen ten opzichte van het afgelopen seizoen kwaliteit heeft moeten inleveren werd deze middag wel duidelijk. De ploeg zorgde nauwelijks voor verrassingen om de verdediging van CSW op de proef te stellen. Voor CSW was het wel lekker dat het al heel snel op voorsprong kwam. Dennis Prange werd de diepte ingestuurd en bezorgde de bal bij de vrijstaande Matt Veerhuis. Uit een moeilijke hoek verraste Veerhuis de doelman van Maarssen met een lage schuiver. Na deze snelle openingsgoal kwam Veerhuis nog een aantal malen goed door op links maar met kunst en vliegwerk werd een tweede doelpunt voorkomen. Maarsen kon hier maar weinig tegenoverstellen mede ook door de solide verdediging van CSW en de betrouwbare doelman Rahim Gok. CSW kreeg nog een goede mogelijkheid via Stefan Tichelaar maar een prima redding van de doelman voorkwam erger voor Maarssen.

Na rust eenzelfde spelbeeld als in de eerste helft waarbij gezegd moet worden dat CSW vaak iets te slordig was bij de laatste bal om Maarssen echt pijn te doen. Toch wist de ploeg van trainer Michel Strating al snel de voorsprong uit te bouwen. Na hard inkomen op Berry Kramer kreeg CSW een meter of 25 van het doel een vrije trap te nemen. Tichelaar gaf de bal heel listig mee aan de opkomende Noah Steen en diens afgemeten voorzet werd door Robbert Kompier prima afgerond. Een flinke opsteker voor CSW zo vlak na rust en het was eigenlijk al de genadeklap voor Maarssen dat maar nauwelijks gevaarlijk kon worden. Enige dreiging kwam nog wel van de spits van Maarssen maar Jelle v.d. Bosch en Tijn Mager gunden hem geen meter ruimte. Ook enkele hoekschoppen van Maarsen leverden geen gevaar op. Aan de andere kant was Kramer dicht bij de 0-3 maar tot tweemaal toe stuitte hij op de doelman, die overigens vlak hierna van het veld werd gezonden na zijn 2e gele kaart. Hierna was het voor CSW helemaal simpel om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Via Mike de Jong kreeg CSW nog een prima kans maar de bal rolde via de paal weer het veld in. Zodoende bleef het bij 0-2 maar als CSW deze middag wat effectiever was geweest had de uitslag zomaar wat hoger uit kunnen vallen.

Laatst bewerkt op: 2 oktober 2022 16:25

Ook de 2e competitiewedstrijd van het seizoen wist CSW in een zege om te zetten. Bij Maarssen werd een dik verdiende 0-2 overwinning behaald, een uitslag overigens die met wat meer precisie nog hoger uit had kunnen vallen. Dat Maarssen ten opzichte van het afgelopen seizoen kwaliteit heeft moeten inleveren … Lees meer »