Hollandse Avond 2022
Extra opening financieel café in de Bibliotheek Uithoorn

Extra opening financieel café in de Bibliotheek Uithoorn


Geplaatst op: 4 oktober 2022

Misschien heeft u ook nog wel recht op de energietoeslag? Of heeft u een brief gekregen die alleen maar vragen oproept. Bij het financieel café van Uithoorn voor Elkaar zitten vrijwilligers, begeleid door professionals, die met u mee lezen en ondersteunen bij het invullen van formulieren en aanvragen.

In de laatste maanden van dit jaar, willen wij u extra mogelijkheden bieden om bij ons langs te komen. Daarom organiseren wij extra inlopen op de 2de donderdag van de maand. We zullen dit doen in de prachtige nieuwe Bibliotheek Uithoorn. Een veelzijdige locatie waar naast het lenen van boeken, mensen elkaar ook kunnen ontmoeten en het informatiepunt Digitale Overheid te vinden is.

U bent welkom op donderdag 13 oktober, donderdag 10 november en donderdag 8 december. Wij zijn dan aanwezig van 14 uur tot 16 uur.

U vindt de Bibliotheek aan Marktplein 65 in Uithoorn.

Het financieel café blijft daarnaast iedere dinsdagochtend geopend van 9 uur-11 uur in de Kuyper, Kuyperlaan 50 Uithoorn. Een afspraak maken kan via info@uithoornvoorelkaar.nu of tel 0297-303044.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra opening financieel café in de Bibliotheek Uithoorn

Misschien heeft u ook nog wel recht op de energietoeslag? Of heeft u een brief gekregen die alleen maar vragen oproept. Bij het financieel café van Uithoorn voor Elkaar zitten vrijwilligers, begeleid door professionals, die met u mee lezen en ondersteunen bij het invullen van formulieren en aanvragen. In de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: