Talent wanted voor Kooipop 2011


Geplaatst op: 13 juli 2011

De jongerenwerkers en vrijwilligers van Stichting De Baat organiseren ook dit jaar weer op zaterdag 3 september het Kooipop festival. Dit festival is bedoeld voor jongeren (vanaf 14 jaar) uit de Ronde Venen en omstreken en wordt georganiseerd in en rondom JC Allround. Op deze zaterdag zijn er buiten in de voetbalkooi en binnen in het jongerencentrum allerlei optredens te zien van vooral lokaal talent. Verder kunnen er allerlei workshops worden gevolgd en laat het jongerenwerk zien wat er in het nieuwe seizoen allemaal te doen is!
Voor Kooipop is het jongerenwerk nog op zoek naar:

1- Lokaal Talent
Ben jij goed in zingen, dansen, filmen, speel je in een band of ben je creatief enzovoorts? Wil je dit aan anderen laten zien en horen? Meld je dan aan voor Kooipop!!

2- Organisatie Talent
Voor de organisatie van het festival zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers en/of stagiaires die kunnen helpen bij allerlei taken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Kan ook als maatschappelijke stage!!

3- Geld Geld Geld
Voor het realiseren van Kooipop is de organisatie nog op zoek naar mensen, bedrijven en andere organisaties die het festival financieel (of eventueel materieel) zouden willen ondersteunen. Uiteraard in ruil voor allerlei mogelijkheden wat betreft promotie!
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Wendy de Waal van Stichting De Baat.

Kooipop
Zaterdag 3 september van 14.00-24.00 uur
(After Party van 24.00-03.00 uur)
Leeftijd: voor jongeren vanaf 14+
Locatie: JC Allround/Jongerenwerk De Baat
Rondweg 1a
Mijdrecht
Telefoon: 0297-272829
Mail: w.dewaal@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Talent wanted voor Kooipop 2011

De jongerenwerkers en vrijwilligers van Stichting De Baat organiseren ook dit jaar weer op zaterdag 3 september het Kooipop festival. Dit festival is bedoeld voor jongeren (vanaf 14 jaar) uit de Ronde Venen en omstreken en wordt georganiseerd in en rondom JC Allround. Op deze zaterdag zijn er buiten in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: