Huif
Floriade 2002 in historische film op TV

Floriade 2002 in historische film op TV


Geplaatst op: 6 oktober 2022

Dit jaar wordt de Floriade gehouden in Almere, maar 20 jaar geleden vond het plaats in de Haarlemmermeer. De film van de maand gaat over het bezoek aldaar door het Rode Kruis. We kunnen veel Aalsmeerders herkennen zowel als deelnemer of als begeleider, zoals toenmalig burgemeester Hoffscholte en Rode Kruis voorzitter Jan Kwak. De film is op TV Aalsmeer te zien op vrijdag 7 oktober vanaf 11.00 uur en op zaterdag 8 oktober vanaf 13.00 uur.

Ouderwets volle ‘Mark en Eric Show’

Mark, Eric en Kees ontvangen vrijdag 7 oktober showmaker Jeffrey Boomhouwer in de studio bij de ‘Mark en Eric Show’. Deze handballer is na een imposante Duitse handbalcarrière in de Aalsmeerse Bloemhof belandt. Ook de nieuwe lichting RKDES 1voetballers is te gast. In de bekende vrijdagavondshow is er ook aandacht voor feest: Halloween feest in The Beach en wat wordt het thema van Carnaval? Er is ook contact met Robin Kesting om te horen hoe hij het vond dat zijn hardstyle remix van Jan Leliveld zo vaak werd gedraaid in de Feestweek. Ook benieuwd hoe het team dit allemaal in twee uur radio gaat proppen? Luister of kijk dan naar Radio Aalsmeer aanstaande vrijdag om 20:00 uur. 

‘Door de Mangel’ met Tom de Hundt over linokunst

Zus en broer Mylène en Elbert ontvingen afgelopen maandag bij ‘Door de Mangel’ muzikant Rens de Vos. Hij zingt en schrijft punkmuziek en zet als interieurbouwer meubels, kasten e.d. in elkaar. Daarnaast is hij als vrijwilliger werkzaam bij muziekcentrum N201. De opvolger van Rens is medemuzikant en kunstenaar Tom de Hundt de 359e gast. Hij maakt o.a. linokunstwerken. Rens wil graag weten of de stevigere muziek die hij luistert ook invloed heeft op de kunst die hij maakt.

Johannes Brahms bij ‘Intermezzo’

‘Intermezzo’ op maandagavond 10 oktober staat voor de laatste keer in het teken van Johannes Brahms en de vriendschap met Robert en Clara Schumann. Sem van Hest laat de 1e Symfonie van Brahms en het pianoconcert van Schumann aan zijn luisteraars horen vanaf 21.00 uur 

Blijf stemmen voor de Radio Aalsmeer Top 100! Wat is de favoriete muziek van de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart? Laat ook jouw stem horen en zorg dat je persoonlijke tophits niet ontbreken in de Radio Aalsmeer Top 100. Stemmen kun je tot en met vrijdag 14 oktober via radioaalsmeer.nl/top100.


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2022 08:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Floriade 2002 in historische film op TV

Dit jaar wordt de Floriade gehouden in Almere, maar 20 jaar geleden vond het plaats in de Haarlemmermeer. De film van de maand gaat over het bezoek aldaar door het Rode Kruis. We kunnen veel Aalsmeerders herkennen zowel als deelnemer of als begeleider, zoals toenmalig burgemeester Hoffscholte en Rode Kruis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: